keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Kylmää kyytiä Torniossa

HU-Kalajoen joukkue vieraili viime sunnuntaina Torniossa ja kärsi puhtaan 3-0 (25-18, 25-13, 25-22) tappion Tornion Lentis-88:lle. HU-Kalajoen joukkueesta puuttuivat sairastumisten takia Kari Boren ja Leo Tilus sekä Jaakko Matti Joensuun. On selvää, että avauskuusikon miesten tasoisia korvaajia joukkueessa ei ole.
Tornion kokenut passari Jukka Riekki pyöritti mallikkaasti Tornion peliä.
HU-Kalajoki on pitkälti 17-vuotiaan hakkuri Ville Sorvojan ja 203 cm pitkän keskitorjujan Ilia Dimitrovin sekä yleispelaajaTeemu Salmelan varassa. Joukkueella on runsaasti parannettavaa vastaanotoissa. Tornion kovat syötöt tuottivat suuria vaikeuksia HU-Kalajoen pelaajille. Kun vastaanotto petti niin passitkaan eivät voineet olla parhaita mahdollisia.

HU-Kalajoen voittosarakkeessa on puhdas nolla. Joukkueella on jäljellä vielä 11 ottelua ja niistä on voitettava vähintään neljä ottelua jotta sarjapaikka varmasti säilyisi. Tilanne on haastava. Viikonloppuna Nurmon Jymy saapuu Kalajoelle lauantaina ja NaPa Himangalle sunnuntaina. On todennäköistä, että Nurmon Jymy on liian vahva joukkue HU-Kalajoen voitettavaksi. Sen sijaan Napapiirin Pallo-Ketut on voitettavissa oleva joukkue. HU-Kalajoen on myös voitettava NaPa jos sarjapaikka aioitaan säilyttää. Jos tappio tulee vielä tässäkin ottelussa niin silloin joukkueen johdon on ryhdyttävä asian vaatimiin toimenpiteisiin kahden pelimiehen hankkimiseksi.

Ei kommentteja: