torstai 16. heinäkuuta 2009

KePy:n juoksucup ja piirikunnalliset

Lähivakuutuksen isännöimät piirikunnalliset kisat sekä Keski-Pohjanmaan juoksucup kilpailtiin keskiviikkona 15.7.2009 Kalajoen Merenojan kentällä erittäin hyvissä olosuhteissa. Kilpailujen tulokset allaolevasta linkistä

Kimmo Partanen voitti kaksi Suomen mestaruutta

Veteraanien SM-kisoissa Jyväskylässä Kalajoen Junkkareiden Kimmo Partanen voitti 40-vuotiaisen moukarinheiton ja painonheiton Suomen mestaruudet tuloksilla 49,69 ja 14,29. Kalajoen Junkkareiden Jukka Kauppila voitti 50-vuotiaiden Suomen mestaruuden 1500 metrin juoksussa ajalla 4.29,81 ja SM-hopeaa 5000 metrin juoksussa ajalla 16.49,39. Kari Jaatinen sijoittui 35-vuotiaiden 800 metrin juokussa pronssille ajalla 2.11,15. Kolmiloikassa 60-vuotiaiden sarjassa Lauri Järvinen sijoittui pronssille tuloksella 10.38. 50-vuotiaiden sarjassa moukarinheitossa Arto Kokko oli viides tuloksella 41,43 ja painonheitossa samoin viides tuloksella 14,84. Himangan Urheilijoiden Arto Rautio voitti 45-vuotiaiden kolmiloikan Suomen mestaruuden tuloksella 11,19.