lauantai 5. joulukuuta 2009

JHT:lle tappio Raahessa

JHT Kalajoki menetti kolmen maalin johdon Raahessa omiin virheisiin. Raahe-Kiekko oli voitontahtoisempi ja vei nitro-ottelun nimiinsä numeroin 4-3 (0-2,2-1, 2-0). JHT:n maalivahti Jari Mäyrä torjui ottelussa 49 kertaa ja Raahe-Kiekon maalivahti Eetu Villanen ehti kiekon eteen 28 kertaa. JHT:n kaikissa maaleissa oli mukana Tomi Gronoff. JHT:n ensimmäisen maalin laukoi ajassa 3.39 Janne Saarenpää. Ylivoimalla JHT:n tähtiviisikko Aku Joki-Erkkilän johdolla lisäsi johdon 2-0:aan. Erä oli kuitenkin maalilaukausten valossa raahelaisten hallintaa.

Toisessa erässä JHT:n nuori maalitykki Kai Yli-Untinen lisäsi junkkarijohdon 3-0:aan. Peli näytti vahvasti olevan menossa vierasjoukkueelle. Raahelaiset olivat kuitenkin toista mieltä ja kavensivat 12 sekunnissa pelin 2-3:een. JHT:n valmentaja Jan Jasko otti aikalisän ja peli saatiin pidettyä näissä numeroissa erän loppuun saakka vaikka raahelaiset painostivat ankarasti.
Kolmannen erän viimeiset minuutit olivat tuskaa vierasjoukkueelle. Raahe-Kiekon Tommi Ouramo tasoitti pelin ajassa 56.46. JHT Kalajoen ykköskentän kokenut laituri Henri Mustonen otti laitataklauksesta jäähyn ajassa 59.02. Ylivoimalla Raahe-Kiekon Panu Poutanen laukoi voittomaalin ajassa 59.11. Erän lopussa JHT otti maalinvahdin pois kentältä ja yritti epätoivoisesti tasoitusta tuloksetta. Miesten turhautuneisuus tuli esille ajassa 59.59 JHT:n Henri Mustosen ja Raahe-Kiekon Juha Falinin yhteenotossa, josta kumpikin sai pelirangaistuksen.

Huomenna sunnuntaina 6.12. alkusarjan viimeisessä pelissä JHT Kalajoki saa vastaansa EtPo72:n, joka on sarjassa vielä ilman pisteitä. Tästä lähtee JHT Kalajoki nousuun http://www.youtube.com/watch?v=vBYC7p8Qgzg

00:00 MV VILLANEN Eetu Raahe-K aloittaa
00:00 MV MÄYRÄ Jari JHT aloittaa
03:39 0 - 1 SAARENPÄÄ Janne (GRONOFF Tomi) JHT
08:48 2min POUTANEN Panu Raahe-K Huitominen
10:21 0 - 2 YV JOKI-ERKKILÄ Aku (MARKKANEN Sami, GRONOFF Tomi) JHT
12:38 2min NIKKILÄ Tapani JHT Korkea maila
15:17 2min SAARENPÄÄ Janne JHT Huitominen

24:37 2min (HIETALA Jesse) JHT Liikaa pelaajia kentällä