sunnuntai 5. syyskuuta 2010

JHT95-joukkue SM-karsintaturnauksessa

Kalajoen jäähallissa pelattiin C-poikien SM-karsintasarjaa. Lauantaina pelattiin kuusi ottelua seuraavin tuloksin:

JHT - RoKi 2-13
IFK Lepplax - Sepot-Hurtat 1-10
RoKi - IFK Lepplax 17-0
Sepot-Hurtat - JHT 4-0
RoKi - Sepot-Hurtat 8-2
JHT - IFK Lepplax 9-2

Sunnuntaina pelattiin jatkokarsintapelit. JHT pelasi Kajaanin Hokkia vastaan. Kaksi ensimmäistä erää kotijoukkue taisteli tasapäisesti, mutta kolmannessa erässä näytti kotijoukkueen pelaajien luistelu loppuvan. Sitä kautta turhautuminen kasvoi, mikä johti lukuisiin jäähyrangaistuksiin. Merkittävin näistä rangaistuksista oli 5+20 minuuttia kotijoukkueen pelaajalle. Kolmannen erän kotijoukkue hävisi suurinumeroisesti 5-0 numeroin ja koko ottelun numeroin 8-3. JHT Kalajoen pelaajamateriaali oli varsin kapea joten siihen nähden suoritus oli koko turnauksen osalta oli tyydyttävä.