lauantai 20. elokuuta 2011

JHT voitti IPK:n

Tässä juhlitaan Artturi Puoskarin maalia.

JHT kohtasi ystävyysottelussa IPK:n ja voitti numeroin 4-1 (2-0,0-0,2-1). JHT:n liike oli vastustajalle myrkkyä. Myös henkilökohtaisella taitotasolla JHT:n pelaajat olivat vastustajaa huomattavasti taitavampia. Kotijoukkue aloitti maalinteon ajassa 10.14, kun Tomi Gronoff maalasi Jani Rahkolan ja JHT:n uuden pelaajan Henri Holmströmin syötöistä. Helsinkiläisellä on kokemusta Mestiksestä Kirkkonummen Salamoiden paidassa kolmen vuoden takaa. Hän on käynyt myös tutustumassa unkarilaiseen sarjakiekkoiluun, mutta palasi takaisin Suomeen.Viime kausi oli ensimmäinen kausi K-Vantaan edustuksessa.

Ensimmäisen erän viimeisillä sekunniella Tapani Nikkilän mainiosta syötöstä Henri Holmström latasi kiekon yläpesään.

Toinen erä oli rikkonaista peliä, sillä IPK oli vauhdissa ja taidossa niin paljon jäljessä, että he pystyivät vain rikkonaiseen sääntöjen vastaiseen peliin. Niinpä erä oli sekavaa epäpuhdasta peliä, jossa jäähypenkkiä kulutettiin kotijoukkueen toimesta 45 minuuttia ja vierasjoukkueen toimesta 43 minuuttia. JHT joutui harjoittelemaan pitkät tovit kolmella viittä vastaan. Malivahti Jari Mäyrä torjui erinomaisesti.

Kolmas erä oli jälleen hivenen parempaa kiekkolua, sillä JHT hallitsi peliä selkeästi liikkuvuudellaan. Henri Holmström kaunisteli numerot 3-1:een Artturi Puoskarin syötöstä. Artturi Puoskari taisteli peräänantamattomasti ja kaunisteli loppunumeroiksi 4-1 Henri Holmströmin syötöstä. JHT:n peli oli yllättävän valmista kauden tässä vaiheessa. Tosin pelaajia oli vain 16 mukana. Tosin kaikki pelaajat eivät päässeet mukaan tähän otteluun. Sarjaan alkuun mennessä on saatava neljä täyttä kentällistä kokoon. Viime kauden B-juniorit Juuso Sillanpää, Tommi Jutila ja Jarno Palola pelasivat hyvin tässä harjoitusottelussa. Uusina miehinä JHT:n joukkueessa pelasivat myös Taneli Mattila ja Niko Kivinen.
Joukkueen rungon muodostavat vanhat tutut nimet Perttu Niskakangas, Henri Mustonen, Tomi Gronoff, Timo Seikkula, Kai Yliuntinen, Tapani Nikkilä jne... JHT:n valmetajana on uus nimi: Santtu Viitaluoma.