maanantai 26. elokuuta 2024

JHT:n uudistunut joukkue on nuori ja nälkäinen

 

Iiro Hietakangas tullee olemaan JHT:n tehokkain pelaaja alkavalla sarjakaudella


JHT:n uudistunut joukkue on nuori ja nälkäinen. JHT on jokaisessa Suomi-sarjan ottelussaan haastaja. JHT taistelee sarjapaikkansa puolesta nuorella joukkueellaan. Toisin kuin aikaisempina vuosina jolloin tavoitteena oli sarjan kärkipaikat. Luotan päävalmentaja Björn Lindgrenin ammattitaitoon ja odotan joukkueelta ihmettä. Siksi toivon, että JHT sijoitus sarjassa on sarjan puolivälissä. Ylempi loppusarja on kuitenkin kaukainen tavoite, mutta ei mahdoton, jos kaikki onnistuu. Hyökkääjä Iivari Miikkulaisen tulo takaisin JHT:n riveihin on erinomainen asia.

Ykköskentän kokoonpano minun papereissani voisi olla seuraava:

Jarno Palola – Iivari Miikkulainen – Iiro Hietakangas

Leevi Viljanen – Roope Loukasvuori


Mielestäni amerikkalaispuolustaja Dash Quartarolon luistelutaito ei riitä Suomisarjatasolle. Seurataan mitä mieltä on seuran valmennusjohto. Jo viime kaudella odotin Nico Långilta ja Waltteri Salolta enemmän. Joko tällä kaudella odotukset palkitaan? Kolmantena ketjussa voisi olla Johan Karjalainen.


Eetu Honkuri ja Arttu Nikupeteri voisivat olla yksi tutkapari ja Jaakko Mustonen tai Matias Rahkola voisi olla kolmas lenkki ketjussa tai Sebastian Krunniniva , Juuso Pulkkinen, Teemu Kivioja, Markus Mäkitalo, Matias Termonen tai Tino Siipola. Näistä pelaajista kolmos- ja nelosketjut.


Puolustajaparit Eetu Onikki ja Niko Vehkaperä sekä Valtteri Ojala ja Tuukka Heikkilä voisivat jatkaa puolustajapareina. Seitsemäs puolustaja Nuutti Ylitalo.

Seuraava harjoitusottelu on Raahe-Kiekkoa vastaan keskiviikkona 28.08.2024.



Ei kommentteja: