torstai 3. syyskuuta 2009

JHT Kalajoki voitti Jeppiksen 8-2Jan Jasko

JHT Kalajoki on pelannut kolme harjoituspeliä ja voittanut ne kaikki selvin numeroin. Pietarsaaressa Jeppis kaatui numeroin 4-7 ja Kalajoella Kokkolan Hermes hävisi numeroin 9-2. Torstaina 3.9. Pietarsaaren Jeppis hävisi Kalajoella numeroin 8-2(2-0, 4-0, 2-2). JHT Kalajoen ykköskentässä pelasivat Henri Mustonen – Sami Markkanen ja Aku Joki-Erkkilä. Sami Markkasen saldo tässä ottelussa oli 2+2, Aku Joki-Erkkilän 1+1 ja Henri Mustosen 0+1. JHT Kalajoen ykköskenttä on todella vahva.

Kakkoskentässä pelasivat työmyyrä Matti Toskala, syöttökone Tomi Gronoff ja maalitykki Tomi Heinonen. Tässä ottelussa Matti Toskalan saldo oli 2+0, Tomi Gronoffin 0+3 ja Tomi Heinosen 1+0. JHT Kalajoen kakkoskenttä on todella hyvä ja tulee kauden aikana tehtailemaan runsaasti maaleja. Kolmoskentässä pelasivat Tapani Nikkilä, Ville-Petteri Tirri ja Niko Kivinen. Tässä ottelussa Ville-Petteri Tirrin saldo oli 1+0 ja Niko Kivisen 0+1 sekä Tapani Nikkilän 0+1. JHT Kalajoella on nyt kolme vahvaa kentällistä.

Neljännessä kentässä pelasivat Kai Yliuntinen, Artturi Puoskari ja Jesse Hietala. Nuoret pelaajat ovat kehittyneet hurjasti. Puolustajina pelasivat Teemu Jäske, Marko Tuomainen, Perttu Niskakangas, Jani Rahkola sekä nuoret puolustajat Iiro Ojala ja Eino Juvonen. Joni Heinonen ei vielä työkiireiden vuoksi päässyt tähän harjoitusotteluun mukaan. Maalissa pelasi Jari Mäyrä ja varamaalivahtina oli Toni Prittinen. Joukkuetta valmentaa legendaarinen Jan Jasko ja toisena valmentajana on Teemu Konu. Lähtökohdat alkavaa kautta varten JHT Kalajoella ovat erinomaiset.

Ei kommentteja: