sunnuntai 21. marraskuuta 2010

SaiPa oli parempi – JHT:lle katkera tappio

Kuva Hannu Tilus

JHT:n B-pojat kärsivät 3-1 (0-0, 2-0, 1-1) tappion ykkösdivisioonan ottelussa Lappeenrannassa. Ottelu oli erittäin tasainen, sillä kotijoukkueen Sami Holopainen torjui 30 laukausta torjuntaprosentin ollessa huikea 96,77. JHT:n maalissa Ville Puranen torjui 31 laukausta torjuntaprosentin ollessa myös erinomainen 91,18. Kumpikin joukkue kärsi neljä kahden minuutin rangaistusta.

Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä kotijoukkue SaiPa teki kaksi maalia. Sen jälkeen JHT pääsi pelaamaan viidellä kolmea vastaan, mutta tuloksetta.
Kolmannessa erässä Joonas Huovinen kavensi Juuso Sillanpään ja Tommi Jutilan syötöistä tilanteeksi 2-1. JHT otti kaksi jäähyä ja vieraat pääsivät pelaamaan viidellä kolmea vastaan ja ratkaisivat ottelun voitokseen tekemällä ylivoimamaalin. JHT otti aikalisän ajassa 55.42, mutta se ei tuottanut tulosta ja niin kirjattiin JHT:lle katkera tappio. Ottelu hävittiin omiin virheisiin. Sunnuntaina JHT:llä oli peli KooKoota vastaan ja tämä peli on tilastojen valossa voitetavissa.

00:00 MV HOLOPAINEN Sami SaiPa aloittaa
00:00 MV PURANEN Ville JHT aloittaa

24:29 2min TIMPERI Jouni SaiPa Koukkaaminen
27:19 1 - 0 LEHTINEN Tuomas (MANKINEN Joonas, SIPILÄINEN Aku) SaiPa
33:17 2 - 0 VoM NAUMANEN Toni (HYRKKÄNEN Petri, KANGASMÄKI Henri) SaiPa
35:09 2min TURPPO Ville SaiPa Ryntäys
36:11 2min RÄIHÄ Elmeri SaiPa Kampitus

42:44 2 - 1 HUOVINEN Joonas (SILLANPÄÄ Juuso, JUTILA Tommi) JHT