sunnuntai 16. tammikuuta 2011

JHT:lle tappio Keravalla HC Keski-Uusimaalle

JHT Kalajoki kärsi Keravalla tappion HC Keski-Uusimaalle numeroin 4-2 (1-1)(2-0)(1-1). JHT Kalajoki voitti kotonaan HCK:n voittolaukauskisassa, mutta nyt HCK oli voittovuorossa kotihallissaan Keravalla. Ottelu oli erittäin tasainen. HCK:n maalivahti Joakim Wessman torjui 25 laukausta torjuntaprosentin ollessa 92,59. JHT:n maalia vartioinut Joni Puurula torjui 35 laukausta torjuntaprosentin ollessa 92,11. JHT oli matkassa vain viidellä puolustajalla. Tähän otteluun kentälle palasi pakollisella tauolla ollut JHT:n Kai Yliuntinen, joka aloitti maalikarkelot Janne Myllymäen syötöstä. HCK tasoitti ylivoimalla ensimmäisen erän lopussa puolustaja Aki Tuomisen maalilla. Aki Tuomisella on nyt ensimmäinen kausi HCK:ssa. Miehen aikaisemmat seurat ovat HIFK, SaiPa, Landshut Cannibals(Saksa),Oskarshamn IK(Ruotsi),Essen Mosquitoes(Saksa), Furuset(Norja),Pontebba(Italia).

Toinen erä oli jälleen kerran murheellinen JHT:lle. Kotijoukkue HCK siirtyi 3-1 johtoon. Ensin Jessu Juntheikki siirsi HCK:n 2-1 johtoon ja sitten Lauri Lehvonen lisäsi HCK:n johtoa 3-1:een. Juntheikki iski viime kaudella A-junioreissa huimat tehot: 34 ottelussa 64 pistettä (31+33). Lauri Lehvonen on A-juniori-ikäinen pelaaja, joka nakutti 22 pelissä viime kaudella 27 pistettä (14+13). Toisessa erässä JHT oli painostavana osapuolena, mutta tulosta ei saatu aikaan.

Kolmannessa erässä JHT kavensi ylivoimalla Juha Lehtomäen maalilla tilanteeksi 3-2. Maaliin merkittiin syöttäjiksi Tomi Heinonen ja Henri Mustonen. Jäähyt sotkivat pahasti kolmannen erän peliä. JHT:n valmentaja Kari Makkonen otti aikalisän ajassa 59.05. Maalivahti Joni Puurula otettiin pois maalin suulta ja päätettiin yrittää tasoitusta kuudella viittä vastaan. Valitettavasti se ei onnistunut, vaan kotijoukkue HCK pisti tyhjiin kiekon erän lopussa ja näin pisteet jäivät Keravalle.
JHT voi olla kaikesta huolimatta tyytyväinen viikonlopun saldoon: yksi voitto ja yksi tappio. Tämä tietää sitä, että JHT on vielä mukana taistelussa paikasta kolmeen parhaan joukkoon, mutta se tietää sitä, ettei tappioita joukkueen tilille jatkossa kirjata.

S-Kiekko 11 0 2 0 9 25 - 57 4

Seuraavat JHT:n ottelut: S-kiekko vieraissa ja KOOVEE kotona. Molemmat ottelut on voitettava jos JHT aikoo taistella kolmeen joukkoon pääsemisestä.