sunnuntai 6. tammikuuta 2013

JHT:lle rökäletappio Keuruulla

Timo Seikkula on JHT:n kapteeni ja JHT:n seuraava vastus on kotihallissa Kokkolan Hermes.

KeuPa HT - JHT ottelun maalit

JHT Kalajoki koki Keuruulla 9-0 (2-0, 2-0,5-0) tappion KeuPa HT:lle. Kaksi ensimmäistä erää JHT kykeni puolustamaan kohtuullisen pienin tappioluvuin, mutta kolmannessa erässä repesi. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä olivat JHT Toni Prittinen 20 torjuntaa ja KeuPa HT:n Petri Pitkänen 5 torjuntaa. Toisessa erässä JHT:n maalivahti torjui 11 kertaa ja KeuPa HT:n maalivahti 11 kertaa. Luvut kuitenkin pysyivät siedettävinä, sillä KeuPa HT pystyi yllättämään JHT:n maalivahdin kummassakin erässä vain kaksi kertaa.

Kolmas erä oli JHT:lle katastrofi. Erän alussa KeuPa HT teki neljässä minuutissa kolme maalia ja se katkaisi JHT:n selkärangan lopullisesti. Oliko syynä mahdollisesti joukkueen pelaajien väsyminen, sillä loppuerä menikin jäähyilyyn. Peli oli kuitenkin oiva oppitunti JHT:n nuorille pelaajille. Seuraava pelikin onkin jo sitten toinen juttu, kun Kalajoelle keskiviikkona saapuu Kokkolan Hermes.

00:00 MV PITKÄNEN Petri KeuPa HT aloittaa
00:00 MV PRITTINEN Toni JHT aloittaa
08:23 2min FORS Kalle JHT Huitominen
10:33 1 - 0 VoM JORMAKKA Kaarlo (LAUKKANEN Tuomo, LAURIKAINEN Marko) KeuPa HT
13:16 2 - 0 TENOVAARA Ville (MAASALO Taneli, VARJAMO Teemu) KeuPa HT
19:28 2min OJALA Iiro JHT Koukkaaminen
24:30 2min PALOLA Jarno JHT Koukkaaminen
29:07 2min (JORMAKKA Kaarlo) KeuPa HT Liikaa pelaajia kentällä