sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

JHT säilytti Suomisarjapaikkansa

Timo Seikkula joukkueen kapteenina oli ratkaisevassa roolissa JHT:n voittopelissä

JHT Kalajoki voitti toisenkin karsintasarjan jatkokarsinnan ottelun Nummelan PS:aa vastaan numeroin 2-3 (0-1,2-1,0-1). JHT:n joukkueessa ei ollut mukana Sami Markkasta, Henri Mustosta, Takira Agawaa jne. eli joukkue oli pelissä mukana heikennetyllä kokoonpanolla. Nummelassa ottelua oli seuraamassa 462 katsojaa. JHT:n maalissa pelasi Jari Mäyrä, joka torjui 15 laukausta torjuntaprosentin ollessa 88,24.
JHT siirtyi ylivoimalla 0-1 johtoon, kun Jari Lehtomäki laukoi Tomi Gronoffin ja Jarno Palolan esityöstä kiekon maaliin.
Toisen erässä NuPS teki kaksi maalia minuutissa ja siirtyi 2-1 johtoon. JHT käytti aikalisän. Joukkueen kapteeni Timo Seikkula tasoitti pelin 2-2:een Janne Kelahaaran syötöstä. Voittomaalin laukoi Janne Kelahaara Timo Seikkulan ja Ossi Hämäläisen saadessa syöttöpisteet. Näin JHT varmisti valtakunnalliseen Suomisarjaan paikkansa pitemmän kaavan kautta. Valtakunnallinen Suomisarja on huomattavasti kalliimpi tähän kauteen verrattuna. JHT:n organisaatiossa ja toimintatavoissa on tapahduttava radikaalit muutokset, jos JHT aikoo pelata Suomisarjassa.

00:00 MV SUNDBERG Toni NuPS aloittaa
00:00 MV MÄYRÄ Jari JHT aloittaa
00:34 RL NÄSMAN Jere NuPS