maanantai 9. maaliskuuta 2015

LiigaSärkät – Etta 2-3

LiigaSärkät kohtasi Ettan sunnuntaina 8.3.2015Merenojan salissa Kalajoella ja kärsi niukan 2-3( 25-23, 24-26, 18-25, 27-25, 8-15) tappion. Ottelun päätuomarina toimi Veli Salmela, verkkotuomarin Mohammed Asheesh ja rajatuomareina Jari Sipi ja Tomi Riutta. Otteluisäntänä oli Rinta-Joupin Autoliike Oy, Ylivieska. Yleisömäärä oli 250.

Ottelun avauskokoonpanot: Etta 1 Joshua Walker, 4 Anssi Hakala, 7 Rusty Lavaja, 10 Jani Sippola, 13 Ville Sorvoja, 15 Markku Huuskonen. LiigaSärkät 2 Danilo Carvalho, 3 Mikko Keskisipilä, 4 Maciej Kusaj, 11 Srdjan Nadazdin, 12 Ville Kaksonen, 13 Carlos Luna.

LiigaSärkät aloitti ottelun vahvasti ja sirtyi 6-2 johtoon jolloin Etta käytti ensimmäisen aikalisänsä. Tilanteessa 9-4 Etta käytti toisen aikalisänsä. LiigaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteesa 12-8 ja teknilliselle aikalisälle mentiin LiigaSärkkien johtaessa 14-9. LiigaSärkä jatkoi vahvaa pelaamistaan ja siirtyi jo 19-11 johtoon. Etta kuitenkin piristyi ja LiigaSärkät käytti toisen aikalisänsä tilanteessa 23-19. Etta kavensi numeroiksi 24-23, mutta LiigaSärkät onnistui voittamaan erän numeroin 25-23.

Toista erää edettiin tasatahtiin ja teknilliselle aikalisälle mentiin Ettan johtaessa 14-13. LiigaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä Ettan johtaessa 19-16 ja toisen aikalisän heti perään tilanteessa 20-16. LiigaSärkä kavensi tilanteeksi 22-20 jolloin Etta käytti ensimmäisen aikalisänsä ja toisen aikalisänsä heti perään tilanteessa 22-21. LiigaSärkät tasoitti tilanteeksi 24-23, mutta Etta onnistui ratkaisupalloissa ja voitti erän numeroin 26-24.

Kolmatta erää Etta vei hienokseltaan. LiigaSärkät käytti ensimmäisen aikalisän Ettan johtaessa 6-4. Etta käytti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 11-10 ja teknilliselle aikalisälle mentiin tilanteessa 14-11. LiigaSärkät käytti toisen aikalisän Ettan johtaessa 20-15. Etta vei erän numerooin 25-18.

Neljännen erän LiigaSärkät aloitti vahvasti ja johti erää jo 7-4. Etta piristyi jälleen ja tasoitti tilanteeksi 10-10, jolloiin LiigaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä.. Teknilliselle aikalisälle mentiin LiigaSärkkien johtaessa numeroin 14-12. Etta käytti ensimmäisen aikalisän LiigaSärkkien johtaessa 17-15 ja toisen aikalisän tilanteessa 19-16. LiigaSärkät käytti toisen aikalisänsä tilanteessa 19-18. Etta tasoitti tilanteeksi 20-20 ja siityi johtoon numeroin 23-21. LiigaSärkät tasoitti ja siirtyi johtoon numeroin 24-23. Etta tasoitti numeroiksi 24-24. LiigaSärkät siirtyi johtoon numeroin 25-24. Etta tasoitti numeroiksi 25-25. LiigaSärkät siirtyi johtoon ja vei erän numeroin 27-25.

Viidennen erän alku oli LiigaSärkiltä katastorfaalisen heikko. Etta siirtyi 3-0 johtoon, LiigaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä Ettan johtaessa 6-2 ja toisen aikalisänsä tilanteessa 9-4. Etta siirtyi 10-5 johtoon. Peli oli menetetty. Etta vei erän numeroin 15-8.

Ettan parhaana palkittiin Ville Sorvoja ja LiigaSärkkien parhaan Srdjan Nadazdin. LähiTapiolan pisteet jakautuivat hieman oudosti, sillä kaikki pisteet meni vierasjoukkueelle: 3 p Ville Sorvoja, 2 p Joshua Walker 1 p Jani Sippola