torstai 23. helmikuuta 2017

Ensimmäinen playoff-ottelu JHT – KOOVEE 4-2

JHT:n joukkue

JHT - KooVee 22.02.2017 PLAYOFF maalikooste

Ensimmäinen erä oli tarkkaa pelaamista. JHT:n Iiro Ojala sai erän lopulla jäähyn korkeasta mailasta. KOOVEE ei pystynyt hyödyntämään tilannetta. Ville-Veikko Väkeävisen poissaollessa ykköskenttään nostettu Iiro Ojala laukoi JHT:n johtomaalin Jesper Ahlgren ja Samuli Rahikaisen syötöistä. Ensimmäinen erä päättyi JHT:n johtaessa 1-0. Maalivahtien torjunnat olivat JHT Wille 14 kertaa ja KOOVEE:n Niklas Nalli 16 kertaa.

Toinen erä oli JHT:n kannalta hyvä kuten niin monessa pelissä tällä kaudella. Heti erän alussa KOOVEE tasoittaa tilanteeksi 1-1. JHT:n konkari Henri Mustonen näyttää kuka hän on. Hän tekee JHT:n johtomaalin Niklas Westerlundin syötöstä. Heti perään Jesper Ahlgren tekee Iiro Ojalan syötöstä numeroiksi 3-1. Jere Espo kurittaa KOOVEE:tä tekemällä alivoimalla numeroiksi 4-1. Syöttöpister Jesper Ahlgrenille. Toinen erä päättyi numeroihin 4-1. Maalivahtien torjunnat olivat JHT Mattila 14 ja KOOVEE:n Nalli 15 torjuntaa.

Kolmannessa erässä KOOVEE kaventaa numeroiksi 4-2, mikä jää lopputulokseksi. JHT sai ensimmäisen tärkeän voiton palyoff-peleissä. Kettterä voitti Titaanit numeroin 5-2. Pyry voitti Hunters 4-3. FPS – AIK 4-3 JA.