lauantai 11. helmikuuta 2017

JHT – Kiekkokopla 6-1

Murheellisen AIK-pelin jälkeen JHT kohtasi kotanaan Pirkonsuon Pyhätössä Joensuun Kiekkokoplan. JHT hallitsi peliä isännän ottein ja ensimmäisen maalin teki Tommi Rintasalo Ville Lehtosen ja Niklas Westerlundin esityöstä. Kotijoukkueen toisesta maalista vastasi Ville Lehtonen ja syöttöjiksi merkittiin Niklas Westerlund ja Ville Määtä. Ensimmäisen erän torjunnat JHT:n Wille Mattila 8 kertaa ja Kiekkokoplan Janne Louhelainen 15 kertaa.

Toisessa erässä JHT kolisteli maalirautoja ainakin viisi kertaa, mutta niistä ei tullut maaleja. Koko erä oli JHT:n ilotulitusta. Juho Joki-Erkkilä nosti maalin edestä kiekon kattoon ja tilanne oli 3-0. Syöttöpisteet hienosti pelanneelle Tommi Rintasalolle. JHT:n neljännen maalin laukoi Jere Espo, joka pelasi myös erittäin hyvä pelin. Syöttäjiksi maaliin saatiin Samuli Rahikainen ja Ville-Veikko Väkeväinen. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat olivat JHT:n Mattila 5 ja Kiekkokoplan Louhelainen 13 kertaa.

Kolmannessa erässä Kiekkokopla kavensi tilanteeksi 4-1 Roope Hämäläisen maaalilla. Jesper Ahlgren laukoi JHT:n viidennen maalin. Syöttäjiksi merkittiin Samuli Rahikainen ja Tomi Gronoff. Kolmannen erän loppupuolella Kiekkokopla pääsee pelaamaan vielä ylivoimalla kun Ville-Veikko Väkeväinen saa jäähyn kampittamisesta. JHT kesti paineet. Mainion ottelun pelannut Tommi Rintasalo kaunisteli loppunumeroiksi 6-1. Syöttöpiste Henri Mustoselle. Kotijoukkueen tehomies tänään oli Tommi Rintasalo saldonaan 2+2 tehopistettä. Maailvahtien torjunnat kolmannessa erässä JHT:n Mattila 11 kertaa ja Kiekkokoplan Louhelainen 11 kertaa. JHT:llä on runkosarjassa vielä kaksi peliä jäljellä, mutta sarjasijoitus säilyy toisena. Sitten on vuorossa playoff-pelit, joissa vastustaja ei ole vielä selvillä.