sunnuntai 22. lokakuuta 2017

KHT – JHT 1-4

ottelun tilastot

joukkueiden kokoonpanot

Juho Joki-Erkkilä joukkueen kapteenina näytti muille pelaajille mallia pistämällä kiekon häkkiin ajassa 09.54. Ensimmäisessä erässä maalivahtien torjunnat KHT:n Veli-Matti Mäkinen 13 ja JHT:n Fredrik Gronstrand 6. JHT on aloittanut pelin maltilla ja pelin hallinnalla.

Toisen erän puolivälissä Teemu Siironen lisäsi JHT:n johdon 0-2:een. Syöttöpisteet Sami Holapalle ja Ville Määtälle. KHT:n Brad Gruzner sai jäähyn kampituksesta ja Nyt JHT pääsee kokeilemaan ylivoimansa tehokkuutta. Ei saanut JHT ylivoimaansa kuntoon. Siinä nähtävästi on yksi harjoittelun kohde tulevina viikkoina. Sami Holappa sai jäähyn kampituksesta ja nyt JHT pääsee harjoittelemaan alivoimapelaamista. KHT osasi paremmin yllivoimapelin ja Brad Gruzner kavensi pelin 1-2:een, Jäähyt koituvat JHT:n tappioksi. Toisessa erässä maalivahtien torjunnat olivat KHT:n Veli-Matti Mäkinen 16 ja JHT:n Fredrik Grönstrand 7. JHT hallitsee eliä, mutta ei onnistu maalinteossa.

Kolmannen erässa Bdar Gruzner saa jäähyn huitomisesta, mutta JHT:n ylivoima ei nytkään tuota tulosta. Lapuan pikajuna Tommi Rintasalo tuo helpotusta JHT:lle tekemällä JHT:n kolmannen maalin. Syöttöpisteet Sami Holapalle ja Teemu Siiroselle. KHT käyttää aikalisänsä ja yrittää kuudella viittä vastaan. Peliaikaa on vielä reilu kolme minuuttia jäljellä. Jesper Ahlgren kiittää ja pistää kiekon maaliin. Tilanne 1-4. KHT jatkaa kuudella viittä vastaan. JHT voittaa ottelun odotetunlaisilla numeroilla ja kasvattaa pistetiliään 3 pisteellä. Nyt pelattiin järkevästi joukkueena.