JHT – FPS 0-2

Tappio tuli - FPS oli onnekkaampi

joukkueiden kokoonpanot

tilastomerkinnät

Ottelu alkaa erittäin vauhdikkaasti ja JHT on painostavampi osapuoli. Kotijoukkue pääsee pelaamaan ylivoimalla kun vieraiden Erik Nilsson saa jäähyn estämisestä. Erä on maaliton. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tunteikkaassa ottelussa.
Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä JHT:n Petrus Lintonen 3 kertaa ja FPS:n Henri Viitala 18 kertaa.

Toisessa erässä tunteet ovat pinnassa. FPS:n Juuso Hämäläinen saa jäähyn väkivaltaisuudesta ja Nico Joki koukkaamisesta. FPS:n pelaajat hakkaavat mailalla JHT:n pelaajia kuin vierasta sikaa. JHT:lle satttuu vaihtovirhe ja Joona Tola iskee vuoranvaramsti taululle numerot 0-1. FPS on toisessa erässä pääässyt peliin vahvemmin mukaan inhottavalla pelityylillä. JHT pääsee pelaamaan ylivoimalla Joona Tolan jäähyn aikana, mutta ei saa mitään aikaan. FPS ei myöskään onnistu Sami Holapan jäähyn aikana.Toisessa erässä maalivahtien torjunnat JHT:n Petrus Lintonen 7 kertaa ja FPS:n Henri Viitala 9 kertaa.

Kolmannessa erässä JHT kärsii kaksi jäähyrangaistusta Jarno Palolan ja Sami Holapan toimesta. FPS ei onnistu maalaamaan. Mielestäni päätuomari Timo Sunilta jää viheltämättä vieraiden törkeyksiä. Aikalisän jälkeen juuri tälllaisestä tilanteesta FPS pääsee maalaamaan viidellä kuutta vastaan. Mielestäni selkeä tuomarivirhe. Näin pisteet matkaavat Forssaan. Kolmannessa erässä maalivahtien torjunnat JHT:n Petrus Lintonen 10 kertaa ja FPS:n Henri Viitala 13 kertaa