Sami Holappa

Joukkueiden kokoonpanot

tilastotapahtumat

Ensimmäisessä erässä ainoan maalin tekee vierailijoiden Niko Saarenpää.
JHT:n maalissa Fredrik Grönstrand torjui 8 laukausta. Vierailijoiden maalissa Severi Kinnunen 16 laukausta.

Toisessa erässä Henri Mustonen ja vierailijoiden Erno Räsänen mittelivät voimia jäähyjen arvoisesti. Lisäksi vierailijoiden Jarkko Heikkinen kommennettiin jäähylle kampituksesta. Ylivoimalla Reko Tornberg tasoitti peli 1-1:een. Syöttöpisteet Jarno Palolalle ja Tomi Gronoffille. Jesse Espo siirsi kotijoukkueen 2-1-johtoon. Syöttöpisteet Nemo Huhdalle ja Ville Määtälle. Torjunnat toisessa erässä JHT:n Fredrik Gronstrand 9 ja vierailijoien Severi Kinnunen 16.

Kolmannessa erässä Sami Holappa siirtää kotijoukkueen 3-1 johtoon. Syöttöpisteet Jarno Palolalle ja Teemu Siiroselle. Heikki Klemetti kaventaa numeroiksi 3-2. Kotijoukkueen Juho Joki-Erkkilän jäähyn aikana vieraat eivät saaneet maalia. Sen jälkeen Hokki käytti aikalisän ja otti maalivahdin pois luukulta. Kuudella viittä vastaan vierailijat eivät onnistuneet. Ottelu päättyi JHT:n ansaittuun 3-2 voittoon. Kolmannessa erässä maalivahtien torjunnat JHT Gronstrand 12 ja vierailijoiden Kinnunen 10. Ottelu oli hyvätasoinen ja erittäin tasainen, mutta parempi joukkue voitti.