AIK/Laser HT - JHT 4-10

Nemo Huhta

Ottelun kokoonpanot

Ottelun tilastot

Ottelu alkoi JHT:n kannalta murheellisesti, sillä AIK teki alivoimalla 1-0 numerot taululle. Sama kaveri eli Henri Lehtosaari lisäsi kotijoukkueen johdon 2-0 lukemiin.
JHT:n takaa-ajon käynnisti JHT-ikoni Henri Mustonen ylivoimamaalilla Juho JokiEkkilän ja Nemo Huhdan saadessa syöttöpisteet. Jarno Palola sooloili vierasjoukkueen tasoituksen. Erä päättyi 2-2 numeroihin. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä kotijoukkueen Niko Palsola 20 kertaa ja vierasjoukkeen Petrus Lintonen 9 kertaa.

Toisessa erässä Jere Espo siirsi JHT:n 2-3 johtoon. Syöttöpiteen Ville-Oskari Heikkilälle ja Nemo Huhdalle, Siirretyn rangaistuksen aikana Juho Joki-Erkkilä maalasi Jesper Ahlgrenin ja Henri Mustosen avustukselle numeroiksi 2-4. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kotijoukkueen Niko Palsola 14 kertaa ja vierasjoukkeen Petrus Lintonen 11 kertaa.

Kolmannessa erässä JHT:n sankari Nemo Huhta lisäsi JHT:n johdon 2-5:een. AIK kavensi numeroiksi 3-5. Nemo Huhta vastasi tekemällä numeroiki 3-6. Syöttöpisteet Jere je Jesse Espolle. Siirretyn rangaistuksen aikana Jesper Ahlgren kaunisteli numerot 3-7:ään. Syöttöpisteet Ville-Veikko Väkeväiselle ja maalivahti Petrus Lintoselle. Vierasjoukkueen kahdeksannen maali iski Nemo Huhta Jesse Espon syötöstä. AIK kavensi tilanteeksi 4-8 Jesper Ahlgren teki JHT:n yhdeksännen maalin Ville-Veikko Väkeväisen ja Henri Mustosen syötöistä. Ottelun loppunumeroiksi iski ottelun sankari Nemo Huhta ( 4+2) 4-10 Reko Tornbergin ja Tomi Gronoffin saadessa syöttöpisteet. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä kotijoukkueen Niko Palsola 9 kertaa ja vierasjoukkeen Petrus Lintonen 10 kertaa.

2-1 HenriMustonen Juho Joki-Erkkilä Nemo Huhta
2-2 Jarno Palola
2-3Jere Espo Ville-Oskari Heikkilä Nemo Huhta
2-4 Juho Joki-Erkkilä Jesper Ahlgren Henri Mustonen
2-5 Nemo Huhta
3-6 Nemo Huhta Jere Espo Jesse Espo
3-7 Jesper Ahlgren Ville-Veikko Väkeväinen Petrus Lintonen
3-8Nemo Huhta Jesse Espo