Ville-Veikko Väkeväinen

Maalikooste Haukat - JHT SS 26.11.2017

Joukkueiden kokoonapanot

Ottelun tilastot

Lauantaina taittui myös historiallinen merkkipaalu, kun JHT-ikoni Henri Mustonen pelaa 500. Suomi-sarja ottelunsa. Kukaan ei ole tätä rajapyykkiä ennen saavuttanut joten hattu pois päästä. Mustonen on urallaan takonut Suomi-sarjassa tehot 306+345=651. Toiseksi eniten pelejä Suomi-sarjassa on Markku Tiikkajalla (410), sekä eniten Mustosen jälkeen aktiiveista on JHT:n Tomi Gronoffilla (371). Toiseksi eniten maaleja on sarjassa takonut Sami Järvenpää (205) ja aktiiveista Kooveen Janne Anttila (136). Syöttö tilastoa hallitsee JHT:n ikoni kolmikko Sami Markkanen (391), Mustonen (345) ja Gronoff (327).

Ensimmäisessä erässä vieraiden maalinteon aloittaa Teemu Siironen, joka pistää kiekon reppuun ylivoimalla Jarno Palolan ja Sami Holapan saadessa syöttöpisteet. JHT:n toisen maalin tekee Jesper Ahlgren Reko Tornbergin ja Juho Joki-Erkkilän saadessa syöttöpisteet. Ensimmäisessä erässä maalivahtien torjunnat S-Kiekon Juho Niku 17 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 11 kertaa.

Toisessa erässä vierajoukkue hallitsee edelleen peliä. Nemo Huhta laukoo erän ainoan maalin vanhanaikaisella. Syöttöpisteet Ville-Veikko Väkeväiselle ja Ville-Oskari Heikkilälle. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä S-Kiekon Juho Niku 19 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 3 kertaa.

Kolmannessa erässä vieraiden hallinta jatkuu. Ville-Veikko Väkeväinen laukoo pienestä kulmasta kovan painostuksen jälkeen ottelun loppunumeroiks 0-4. Syöttöpiste Sami Holapale.Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä S-Kiekon Juho Niku 13 kertaa ja JHT:n Petrus Lintonen 11 kertaa.