sunnuntai 16. joulukuuta 2012

JHT:lle kotitappio

Henri Mustonen  (kuva Hannu Tilus)

Kuvasarja oottelusta

JHT kärsi kotitappio Tampereen KOOVEE:lle numeroin 3-4 (1-1,2-1,0-2). KOOVEE pelasi ottelukiertueensa kolmannen pelin tämän viikonlopun aikana. Kaksi muuta peliä olivat päättyneet tappioon. Kotijoukkueen kannalta ottelu sai katastrofaalisen alun. Ottelu oli tuskin alkanut, kun kiekko oli JHT:n maalissa. KOOVEEN pelaaja karvasi kiekon pois kotijoukkueen pelaajilta ja luisteli yksin läpi ja laukoi vielä maalin. Tämän surkeammin ottelu ei olisi voinut alkaa. Erän puolen välin jälkeen KOOVEEN Antti Helisten taklasi rumasti kotijoukkueen Henri Holmströmin laitaan vasten. Holmström haetiin paareilla pois kentältä. Helisten sai 5+20 minuutin rangaistuksen, mikä merkitsi pelirangaistusta. Ylivoimalla JHT leipoi todella kauniin maalin, jonka Lauri Laakko laukoi sisään. Syöttöpisteet Tomi Gronoffille ja Henri Mustoselle. Ensimmäisessä erässä JHT Mika Kokko torjui 14 kertaa ja KOOVEEn Antti-Jussi Harjula 16 kertaa.

Toinen erä oli JHT:n painostusta, mikä tuotti ylivoimalla tulosta. Lauri Laakko laukoi toisen maalinsa. Syöttöpisteet merkittiin Tomi Gronoffille ja Jarno Palolalle. KOOVEE tasoitti pelin. Tomi Gronoff onnistui karvamaan kiekon itselleen ja pääsi vapaasti laukomaan kotijoukkueen kolmannen maalin. Toisen erän torjunnat olivat JHT:n Mika Kokko 18 kertaa ja KOOVEEn Antti-Jussi Harjula 11 kertaa.

Kolmas erä alkoi JHT:n varmistavalla pelityylillä, mikä kuitenkin petti lähinnä tuomarivirheen takia ja KOOVEE pääsi tasoittamaan pelin 3-3:een. Ylivoimalla KOOVEE ratkaisi ottelun edukseen tekemällä voittomaalin ajassa 57.23. JHT:ltä olivat poissa kokoonpanosta Sami Markkanen ja se näkyi joukkueen pelissä. Lisäksi JHT pelasi erittäin junioripitoisella joukkueella. Kaiken kaikkiaan tappio oli harmittava ja osa siihen oli myös tuomarityöskentelyssä.