keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kalajoen Junkkarit voitti Keski-Pohjanmaan punttimaljafinaalin

1.12. kilpailtiin Kalajoella perinteinen Keski-Pohjanmaan punttimaljafinaali, jossa kilpaili kolme joukkuetta: Kalajoen Junkkarit, Lohtajan Veikot ja Raution Kisailijat.

Junkkarit ja Kisailijat olivat saaneet täydet 7 nostajaa käsittävät joukkueet (2 naisnostajaa kevyt ja painavampi. 1 kevyt ja 1 painava mies, loput 3 miesnostajaa keskisarjoista). Lohtajan joukkueessa nosti ainoastaan kaksi miesnostajaa. Kilpailujen tunnelma oli tavanmukaisesti hyvä , samoin tulostaso. Nähtiin mm. useita K-P:n piirinennätyksiä. Kilpailujen kohokohta oli Miika Antti-Roikon erittäin lähellä onnistumista ollut yritys miesten työnnön Suomen ennätyksestä 201kg sarjaan 94 kg.

Kilpailun voitti tänä vuonna Kalajoen Junkkareiden joukkue yhteistuloksella 1356 kg, toiseksi sijoittui Raution Kisailijat 1221 kg ja kolmas oli Lohtajan Veikot 405 kg.

Voittaneessa Junkkareiden joukkueessa nostivat Hanna ja Minna Nauha, Heikki Niemi, Lasse Niemi, Hannu Niemi, Miika Antti-Roiko ja Mikko Siermala.

Punttimaljan lisäksi nostettiin erillinen kansallinen kilpailu.