sunnuntai 10. helmikuuta 2013

HU Kalajoki kukisti Parman

Taavi Sadam syöttämässä.

HU-Kalajoki maksoi Liedon Parmalle kalavelat korkojen kansssa lauantaina Himangan kaarihallilla voittamalla nimekkään Liedon Parman suoraan kolmessa erässä numeroin 3-0 (25-15, 29-27,25-22). Edellisenä viikonloppuna HU-Kalajoki oli hävinnyt Liedon Parmalle Liedossa numeroin 3-2.

Ottelun henkinen käännekohta koettiin ottelun toisessa erässä, jota Parma johti numeroin 2-10, 12-19 ja huipennus nähtiin tilanteessa 19-24, kun syöttöruutuun asteli HU-Kalajoen kullanarvoinen passari Italo Do Nascimento. Hänen leijasyöttönsä olivat vastustajalle niin vaikeita, että Liedon Parman nimekäs passari Jani Puputti ei kyennyt passamaan heikoista nostoista kunnon passeja. HU-Kalajoki siirtyi Nascimenton syöttöillä 25-24 johtoon. Sen jälkeen HU-Kalajoki sai neljä eräpalloa, joista neljäs toi ratkaisun.

Päätöserässä mentiin tasatahtiin aina 15-15 saakka. Sen jälkeen HU-Kalajoki meni menojaan ja vei erän numeroin 25-22. HU-Kalajoelle erittäin tärkeä pelaaja toisen erän takaa-ajossa oli Taavi Sadam. Myös HU-Kalajoen kotimaiset pelaajat ovat parantaneet peliään kauden loppua kohden. Joukkue on nyt entistä tasaisempi.

Sarjaa johtaa nyt Kyyjärven Kyky ja HU-Kalajoki on kolmantena. Tänään HU-Kalajoen vieraaksi tulee Himangan kaarihallille Mikkelin Passarit.