sunnuntai 17. helmikuuta 2013

JHT kukisti Oilersin

Onnella ja taidolla Mika Kokko torjui kiekkoja Oilers-ottelussa torjuntaprosentin ollessa 97,73. Kuva Hannu Tilus

JHT kukisti kotonaan Mikkelin Oilersin numeroin 3-1 (1-1, 0–0,2-0) ja osoitti mihin se pystyy, jos asenne on kohdallaan. Nyt asenetta oli ja taistelutahtoa riitti. JHT:n lukkona oli maalivahti Mika Kokko, joka torjui 43 laukausta torjuntaprosentin ollessa 97,73 %.
JHT:n ensimmäisestä maalista vastasi Henrik Holmström, joka tasoitti ensimmäisessä erässä ottelun 1-1:een Sami Markkasen syötöstä.
Toinen erä oli maaliton, mutta tapahtumarikas. Tunteet olivat pinnassa ja JHT sai jäähyjä kuin likuhihnalta kruununa Henri Mustosen käytösrangaistus.
Kolmannessa erässä JHT siirtyi 2-1 johtoon kokeneen Timo Seikkulan maalilla, johon syöttöpisteet merkittiin Ossi Hämäläiselle ja Lauri Laakolle. Oilers ei saanut tasoitusta aikaan ja otti ottelun lopussa aikalisän. Siitä ei ollut apua, sillä riskinotto lopussa kostautui maalilla, jonka Henri Mustonen laukoi Timo Seikkulan syötöstä tyhjiin.
JHT:llä on vielä mahdollisuus saada lopuista otteluista 15 pistettä, jos voittaa kaikki loput ottelut.