maanantai 13. tammikuuta 2014

Mikkelin Passarit – Särkät Volley 1-3 ( 25-21,27-29,20-25,13-25).

Surinamin maajoukkueen  ja Särkät Volleyn pelaaja Gino Naarden

Lentopalloilun ykkössarjan etelälhokon puhtaalla pelillä voittanut Mikkelin Passarit kohtasi sunnuntaina ykkössarjan pohjoislohkon voittajan Särkät Volleyn ja kärsi näin ensimmäisen tappionsa ykkössarjassa tällä kaudella numeroin 1-3 (25-21, 27-29, 20-25,13-25). Passarit pystyivät horjuttamaan Särkät Volleyn joukkuetta vain ensimmäisessä erässä viemällä sen nimiinsä numeroin 25-21. Passarit hyytyi toisen erän jälkeen, mikä meni Särkät Volleylle jatkopalloilla 27-29. Särkät Volleyn joukkueesta puuttui keskitorjuja Antti Kaattari, joka oli perhesyiden takia poissa rivistä. Kaattareille on tulossa perheenlisäystä.
Passarit on huomattavasti lyhymepi joukkue kuin Särkät Volley ja se tuli näkyviin keskinäisessä kohtaamisessa. Särkät Volley oli hukata toisen erän voiton, sillä se johti erää jo 24-20, mutta myöhemmin erä oli menossa isännille numeroin 25-24. Gino Naarden takoi Särkät Volleylle erävoittoon tarvittavat pisteet erän päättyessä 27-29.
Pitkä erätauko masensi Passarit. Passarit käytti kolmannessa erässä aikalisänsä tilanteessa 6-10 ja 14-20. Päätöserässä Passarit käytti aikalisänsä tilanteessa 2-6 ja 2-9. Passarit sortui heikkoon vastaanottoon.
Mikkelissä Särkät Volleyn joukkueesta eniten pisteitä nakutteli Kyle Gramit 32 pisteellään, Gino Naardenin saldo oli 25 pistettä. Mikko Keskisipilä pelasi tapansa mukaan lähes virheettömästi ja varmasti. Kaattarin paikan keskitorjujana täytti Kaksonen mallikkaasti. Särkät Volley oli valmistautunut tärkeään otteluun hyvin ja sen näkyi pelisuorituksessa. Särkät Volley siirtyi näin sarjan kärkijoukkueeksi.