maanantai 20. tammikuuta 2014

Särkät Volley – TKT 3-1

Antti Kaattari palkittiin Särkät Volleyn parhaana pelaajana

Särkät Volley kukisti ykkössarjan lentopallo-ottelussa Merenojan salissa Tampereen Kisa-Toverit puolivaloilla ajaen selkein 3-1 ( 25-27,25–15, 25-20, 25-18). Joukkueiden tasoero oli hämmästyttävän suuri. Särkät Volleyn valmentaja Shailen Ramdoo antoi peliaikaa kaikille pelaajille ja havoin kentällä oli Särkät Volley paras miehitys yhtäaikaa. Ensimmäistä erää TKT johti tilanteeseen 15-15 saakka. Särkät Volley tek ensimmäisessä erässä lukuisia syöttövirheitä ja vastaanotossa oli suuria vaikeuksia ja torjuntakin osui harvoin kohdalleen. Todella keskinkertaista peliä Särkät Volleyn joukkueelta. Gino Naarden paukutteli kuitenkin viisi pistettä, Kyle Gramit neljä ja Mikko Keskisipilä kolme. Passari Mäkinenkin päätti yhden hyökkäyksen pisteen arvoisesti. Särkät Volley sai ensimmäisessä erässä ainoastaan kaksi torjuntapistettä ja Siika-aho syötti yhden ässäsyötöt. Vastustajan virheistä tuli yhdeksän pistettä. Erä oli todella keskinkertaista pelaamista Särkät Volleyltä runsaiden virheiden takia ja tästä syystä erä hävittiinkin numeroin 25-27.

Toista erää Särkät Volley hallitsi suvereenisti. TKT käytti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 9-6 ja toisen tilanteessa 15-7. Särkät Volley käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 20-12. Erän hahmo oli Gino Naarden, joka iski pallon tulisesti kenttään kuusi kertaa ja syötti yhden ässäsyötön. Narden epäonnistui kaksi kertaa aloitussyötössä. Kyle Gramit päätti kaksi onnistunutta hyökkäystä ja torjui yhden pisteen. Siika-aho päätti kaksi hyökkäystä onnistuneesti ja samoin teki Antti Kaattari. Keskisipilän saldo oli yksi onnistunut hyökkäyksen päättäminen samoin kuin passari Ozolinsilla. Ozolins syötti yhden ässäsyötön. Tässä erässä Särkät Volley torjunta toimi paremmin kuin ensimmäisessä erässä, vastaanotossa tehtiin erittäin vähän virheitä ja syötötkin pysyi paremmin ruudussa. Tässä erässä TKT oli kuin eri sarjan joukkue, sillä tasoero oli niin huikea.

Pitkän erätauon jälkeen aloitettiin kolma erä TKT:n johtaessa tilanteeseen 9-9 saakka.Särkät Volley teki lukuisia aloitussyöttövirheitä. Tässä erässä Gino Naarden oli liekeissä ja nakutteli kuusi pistettä ja torjui kaksi pistettä. Antti Kaattari pelasi kauden parhaan eränsä, kun passari Ralf Ozolins löysi oikean passikorkeuden. Kaattari oli täysin pitelemätön omissa korkeuksissaan. Hän iski neljä pistettä ja torjui yhden. Keskisipilä oli myös vauhdissa ja teki kaksi onnistunutta hyökkäyksen päätöstä ja torjui yhden pisteen. Tässä erässä Kyle Gramit sai vain yhden hyökkäyspisteen. Vastaanotto toimi tässä erässä lähes moitteettomasti ja torjunta oli hyvä. Erä tuli Särkät Volleylle selvin 25-20 numeroin.

Neljäs erä oli Särkät Volleyn näytöstä. Syöttövirheitä tuli nyt vähän ja alistunut TKT ei saanut syöttöjä ylös. Särkät Volley teki kolme ässäsyttöä. Särkät Volleyn torjunta toimi tässä erässä lähes aukottomasti ja torjuntapisteitä tuli kuusi. Antti Kaattari jatkoi tässä erässä näyttäviä suorituksia ja myös Siika-aho paransi peliään tekemällä kaksi hyökkäyspistettä ja yhden torjuntapisteen. Kyle Gramit päätti kolme onnistunutta hyökkäystä ja Gino Naarden yhden ja teki yhden näyttävän torjunnan.
Ottelussa eniten pisteitä teki Gino Naarden, mutta Antti Kaattari teki näyttävimmät iskulyönnit ja palkittiin joukkueen parhaana pelaajana. Erä päättyi Särkät Volleylle selvin numeroin 25-18. Ilahduttavaa pelissä oli se, että yleisöä oli runsaasti.

Särkät Volley etenee vastustamattomasti kohti ykkössarjan voittoa ja kohti SM-sarjaan. Särkät Volleyllä on sellainen pelaajamateriaali, että joukkue voittaa heikollakin pelillä kuten sen teki tänään kotipelissään.