lauantai 5. maaliskuuta 2016

Ketterä voitti ensimmäisen välieräottelun

Huomenna välierien toinen ottelu Kalajoella. Nyt kaikki jäähallille kannustamaan JHT voittoon.

5.3.2016 maalikooste Ketterä - JHT

Ketterä voitti ensimmäisen välieräottelun numeroin 4-1. Maalivahtien torjunnat ottelussa olivat Ketterä 26 – JHT 40. Ketterä aloitti maalinteon ylivoimalla, kun Ville-Veikko Väkeväinen istui jäähypenkillä. JHT tasoitti ottelun Matti Kivisillan maalilla, johon syöttäjiksi merkittiin Juho Joki-Erkkilä ja Henri Alen. Ensimmäinen erä oli tasainen sillä maalivahtien torjunnat olivat 11-12.

Toisen erän alussa Ketterä siirtyi 2-1 johtoon ja oli koko erän ajan hallitsevampi osapuoli. JHT:n maalivahti Juraj Holly piti kuitenkin pelin tasaisena. Maalivahtien torjunnat olivat 6-17.

Kolmannessa erässä Ketterä siirtyi 3-1 johtoon. JHT:n pelaajien hermoja koeteltiin, kun Joona Rönkkö sai jäähyn poikittaisesta mailasta ja heti sen jälkeen Ville-Veikko Väkeväinen sai jäähyn kiinnipitämisestä sekä epäurheiljamaisesta käytöksest. Ketterä ratkaisi pelin kahden miehen ylivoimalla tekemällä 4-1 voittomaalin. Ottelun lopussa tuomarit jakoivat jäähyjä kuumille pelaajille. JHT:sta tähän osallistuivat Jere Espo ja kuumakallena tunnettu Iiro Ojala.
Tästä ottelusta poissa olivat Jarno Palola loukkaantumisen takia ja Kallemarkus Manninen ottelukiellon takia.

Huomenna jatketaan Kalajoella. Kaikki on mahdollista, jos kantti kestää. Jäähyaitiosta peliä ei voiteta. Tervetuloa huomenna kello 16 Pirkonsuon Pyhättöön.