lauantai 29. lokakuuta 2016

JHT jyräsi sarjajohtajan

Puolustaja Ville-Veikko Väkeväinen on JHT:lle tärkeä pelaaja.

JHT voitti vieraissa sarjaa johtavan Imatran Ketterän numeroin 1-4 ( 1-1, 0-2, 0-1). JHT:n maalivahti Wille Mattila pelasi hyvän ottelun torjuen 32 laukausta. Ketterän maalivahti puolestaan torjui 25 laukausta. Ketterä siirtyi ensimmäisessä erässä johtuu Jesse Juntinheikin maalilla. JHT kuitenkin tasoitti Iiro Ojalan maalilla. Syöttöpisteet Jesper Alhgrenille ja Ville Lehtoselle. JHT oli muuttanut ketjukokoonpanoja. Ykköskenttään oli nostettu mailataituri Jarno Palola. Kakkoskenttää vasemmaksi laitahyökkääjäksi oli siirretty maalitykki Henri Mustonen ja oikeaan laitaan oli palannut huippulupaus Jesper Ahlgren. Kolmoskentän muodostivat tänään Niko Kivinen, Teemu Siironen ja Tommi Rintasalo, puolustajina Silver Kerna ja Teemu Penttinen. Tämä kenttä juhli tänään Imatralla tekemällä JHT:n neljästä maalista kolme.

Ottelun toisessa erässä JHT siirtyi 1-2 johtoon, kun Jere Espo Ville Lehtosen ja Jesper Alhgrenin esityöstä pisti kiekon verkon perille. Vajaan minuutin kuluttua edellisestä maalista asialla oli JHT:n kolmoskenttä eli tulikuumat kaverit Niko Kivinen ja Tommi Rintasalo. Ensin mainittu maalintekijänä ja Rintasalo syöttäjänä. Näin JHT siirtyi 1-3 johtoon.

Kolmas erä oli kovaa vääntöä, mutta JHT piti paketin kasassa. Kolmannen erän lopulla JHT siirtyi 1-4 johtoon. Tällä kertaa maalintekijänä kunnostatui Tommi Rintasalo ja syöttäjinä Niko Kivinen ja Teemu Siironen. Ketterä pelasi kolme minuuttia kuudella viittä vastaan, mutta JHT kesti. Ottelu päättyi taistelevan JHT:n voittoon 1-4. Sarjajohtaja polvistui junkkareille.
On pakko sanoa, että valmentaja on osannut sijoittaa JHT:n pelimiehet oikeille paikoille. JHT:n valmennus on ollut tuloksellista ja JHT on nyt sarjan voittajasuosikki numero 1. Huomenna vastassa Joensuussa Kiekkokopla, mikä on sarja toiseksi viimeinen, mutta mikään joukkue sarjassa ei ole heittopussi. Siksi huomenna JHT:ltä odotetaan samantasoista suoritusta kuin tänään.