lauantai 22. lokakuuta 2016

JHT voitti Tampereen KOOVEEN 4-3 VL

JHT - KooVee 22.10.2016 maalikooste

Hannu Tiluksen kuvat ottelusta

JHT kohtasi Tampereen KOOVEEn Pirkonsuon Pyhätössä tänään 22.10.2016  ja voitti ottelun 4-3 voittolaukauskisan jälkeen. Kotijoukkueen Petrus Lintonen torjui ottelussa 51 kertaa ja KOOVEEN Niilo Koskinen 36 kertaa. Ensimmäinen erä oli tasainen, mutta JHT:n hyökkäykset olivat terävämpiä. Ylivoimalla JHT siirtyi 1-0 johtoon, kun Jere Espo pisti kiekon verkon perille Niklas Westerlundin ja Henri Mustosen saadessa syöttöpisteet. Useampia maaleja JHT ei saanut aikaan vaikka paikkoja oli useampaankin maaliin. JHT:n hyökkäysketjut toimivat nyt hyvin. Samoin koko joukkue näyttää hitsautuneen yhteen entistä paremmin.

Toisessa erässä JHT:n hallinta ei enää ollut yhtä tehokasta, mutta kotijoukkueen Tommi Rintasalo siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon KalleMarkus Mannisen ja Ville-Veikko Väkeväisen avustuksella. JHT:n maalissa Petrus Lintonen torjui erinomaisesti.

Kolmannessa erässä asialla oli jälleen Tommi Rintasalo, joka Henri Allen syötöstä teki taululle numerot 3-0. Vieraiden Janne Anttila kavensi numeroiksi 3-1 kotijoukkueen avustuksella. Vajaan kahden minuutin kuluttua KOOVEE kavensi tilanteeksi 3-2 jälleen kotijoukkueen avustuksella. JHT otti aikalisän rauhoittaakseen tilannetta. Tässä vaiheessa tietenkin toivottiin ettei jäähyjä otettaisi. Tosin kuitenkin kävi. Ville-Veikko Väkeväinen sai jäähyn ja KOOVEE pääsi ylivoimalla pommittamaan Petrus Lintosen vartioimaa maalia. Lintonen kesti, mutta JHT:n puolustus ei. Iiro Ojala vippasi kiekon katsomoon ja JHT joutui pelaamaan viidellä kolmea vastaan. KOOVEE tasoitti ajassa 59.34 tilanteeksi 3-3 Jonne Reikon maalilla. Kolmannen erän jälkeen tilanne oli tasan 3-3.

Jatkoajalla KOOVEE otti jäähyrangaistuksen kun oli liikaa pelaajia jäällä. JHT painosti jatkoajan viimeisen minuutin vimmatusti, mutta ilman tulosta. Seurasi voittomaalikilpailu, jossa ratkaisijaksi nousi JHT:n Teemu Siironen ja tietenkin hyvin torjunut maalivahti Petrus Lintonen. JHT voitti voittolaukauskisan ja samalla koko ottelun numeroin 4-3. JHT:n kokoonpanosta olivat poissa Jesper Ahlgren ja Kevin Parras sekä Ville-Petteri Tirri ja Peteris Pujats. Joukkueen kokoonpanossa oli mukana pitkästä aikaa Tapio Rantanen.