lauantai 8. lokakuuta 2016

JHT otti vierasvoiton Kotkan Titaaneista

Maalikooste 8.10.2016: Titaanit – JHT @ Ilona Areena

JHT pelasi Suomisarjan ottelussa Kotkassa Kotkan Titaaneja vastaan ja voitti ottelun numeroin 2-5 (2-2, 0-1, 0-2).  JHT:n maalissa torjui tässä ottelussa Petrus Lintonen ja torjui ottelussa peräti 36 kertaa kun kotijoukkueen maalivahti joutui torjumaan vain 25 kertaa.  JHT:n Jarno Palola aukaisi maalihanat  ylivoimalla, kun hän pisti hallitusti Ville Lehtosen ja Jesper Alhgrenin esityöstä kiekon verkon perille. Titaanit tasoitti pelin Eppu Oksasen maalilla. JHT:n puolustajan Ville-Veikko Väkeväisen jäähyn aikana Titaanit onnistui ylivoimalla ohittamaan JHT:n maalivahti Petrus Lintosen ja näin kotijoukkue siirtyi 2-1 johtoon. Titaanien pelaajan istuessa jäähyllä JHT:n Samuli Rahikainen iski tasoituksen 2-2:een ja syöttöpisteet jaettiin Ville Lehtoselle ja Tomi Gronoffille. Ensimmäisen erän lopun JHT:n pelaajat kuluttivat jäähypenkkiä, mutta JHT:n maalivahti Petrus Lintonen kesti kotijoukkueen lähentelyt. JHT:n Niko Kivinen sai ottelurantaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Toisen erän alussa JHT:n Henri Mustonen otti käytösrangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä. Toisen erän puolivälin jälkeen Kallemarkus Manninen siirsi JHT:n johtoon Jesper Ahlgrenin ja Ville-Veikko Väkeväisen toimiessa syöttäjinä. JHT hallitsi kolmatta erää selkeästi.

Kolmannessa erässä Niklas Westerlund siirsi vieraat 2-4 johtoon. Syöttöpiste kirjattiin Juho Joki-Erkkilälle. Niklas Westerlund oli JHT:n ratkaisupelaaja tekemällä loppunumeroiksi 2-5. Syöttöpisteet Juho Joki-Erkkilälle ja Samuli Rahikaiselle. JHT:n kokoonpanosta puuttuivat edelleen Villepetteri Tirri. Peteris Pujats ja Tapio Rantanen. Kevin Parras oli myös poissa kokoonpanosta loukkaantumisen takia.

Huomenna JHT pelaa Porvoossa Huntersia vastaan ja silloin on tiedossa tätä päivää kovempi vastus. Voitto tästä ottelusta on JHT:lle erittäin tärkeä sarjatilanteen kannalta. Hunters voitti Kotkan Titaanit 3-1 joten odotettavissa on erittäin tiukka kamppailu voitosta.