lauantai 23. syyskuuta 2017

JHT – MuiK Hockey 9-4

JHT aloitti ottelun vahvasti, sillä jo kuuden peiminuutin jälkeen oli taululla numerot 2-0. MuiK kuitenkin kavensi JHT:n liian innokkaan hyökkäusvimman ansiosta numerooiksi 2-1. JHT:n kauden ensimmäisestä maalista vastasi Ville Rajala ja syöttöpisteet kirjattiin Lauan pikajunalle Tommi Rintasalolle ja Iiro Ojalalle. JHT:n toisen maalin isänä oli Teemu Siironen ja syöttäjänä Nico Joki. JHT:n kolmas maali tuli ylivoimalla Ville-Veikko Väkeväisen laukoessa kiekon oikeaan alakulmaan Henri Mustosen ja Juho Joki-Erkkilän syötöistä.

Toisen erän puolivälissä Nico Joki kasvatti kotijoukkueen johdon 4-1:een. Syöttöpisteet Ville Määtälle ja Teemu Siiroselle. JHT lisäsi johtonsa 5-1:een kun Tapio Rantanen ylivoimalla venytteli maaliverkkoja Henri Mustosen ja Ville-Veikko Väkeväisen saadessa syöttöpisteen. JHT:n kuudennen maali laukoi Teemu Siironen ja syöttöpisteen saalisti Jesse Espo. JHT:n seitsemännen maalin teki Ville Rajala Jesse Espon syötöstä. JHT:n kahdeksannen maali laukoi Elias Alajoki Miika Runsalan syötöstä.

Kolmannessa erässä JHT lisäsi johtonsa jo 9-1:een Tapio Rantasen maalilla, johon syöttöpisteet kirjattiin Ville Määtälle ja Miika Runsalalle. Tämän jälkeen JHT:n peli oli huolimatonta. MuiK kavensi ensin 9-2 ja sitten ylivoimalla 9-3:een ja erän ja ottelun lopussa vielä 9-4:aan. Kolmas erä oli todella huolimatonta pelaamista JHT:n joukkueelta ja siksi maaliero jäi noinkin pieneksi.