lauantai 2. syyskuuta 2017

Uplakers – JHT 0-7

JHT 2017-2018

Uplakers jäi JHT:n jalkoihin jo ensimmäisess erässä. Tasoero on selkeä. JHT:n maallitehtailun aloitti JHT-ikoni Henri Mustonen Jasper Ahlgrenin syötöstä. Kalle Hyvärinen iski JHT:n toisen osuman Jere Espon ja Ville-Veikko Väkeävisen saadessa syöttöisteet. Erän kolmannen maalin viimeisteli toinen JHT-konkari Juho Joki-Erkkilä Jesper Alhgreenin ja Reko Tornbergin esityöstä. Ensimmäinen erä JHT:lle numeroin 0-3. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä JHT:n Petrus Lintonen 9 torjuntaa ja Uplakersin Niko Ruuskanen 9 torjuntaa.

Toisessa erässä JHT:n maalitehtailua jatkoi Kalle Hyvärinen jo tämän ottelun toisella maalilla. Maalinsyöttäjiksi merkittiin Ville Rajala ja Ville Määttä. Tässä vaiheessa Uplakerin pelaajat olivat jo väsyneitä ja ottivat jäähyjä. Niistä JHT rankaisi heti kokeneen puolustajan Ville-Veikko Väkeväisen maalilla, johon syöttöpisteen satavat Reko Tornberg ja Henri Mustonen. Tilanne oli jo 0-5. JHT rankaisi edelleen ylivoimalla Jarno Palolan toimesta.Nico Joki ja Teemu Siironen saivat syöttöpisteet.
Toisen erän lopussa tilanne oli 0-6. Maalivahtien torjunnat JHT 7 ja Uplakers 21.

Kolmannessa erässä Uplakers ryhtyi rikkomaan peliä. Pyrittiin laillisin ja laittomin keinoin rikkomaan peli. JHT:llä oli jo voitto varma ja siksi JHT tyytyi kolmannessa erässä vain yhteen maaliin. Miika Runsala iski Tapio Rantasen syötöstä loppunumeroiksi 0-7. Kolmannessa erässä maalivahtien torjunnat olivat JHT 8 ja Uplakers 10.

Kokonpanot

Otteluseuranta

JHT:n pelissä oli positiivista, että pisteille pääsi niin moni JHT-pelaaja.

S-Kiekko – Viikingit 3-0
Tänään pelataan SapKo – Jokipojat, tuos 4-2.

Rovaniemellä pelattiin kamppailu RoKin ja IPK:n välillä. Kolmannessa erässä tunteet äityivät kuumiksi, jonka seurauksena RoKin ranskalaishyökkääjä Malo Ville ja IPK:n puolustajajätti Iiro Sulin lensivät suihkuun. Ottelu oli tasaisen jännittävä aivan loppuun asti. RoKin Eemeli Heikkisen jäähy ajassa 58.48 ajassa kostautui, kun Otto Huttunen löi IPK:lle 3-4-voittomaalin ajassa 59.48.

Tänään 2.9. JHT jatkaa Pietarsaaren jossa se kohtaa kello 13.00 Jeppiksen ja kello 16.00 MuiK Hockeyn.
Jeppis - JHT 0-8, peli oli 2 x20 minuuttia.