tiistai 6. lokakuuta 2009

Jääkiekkoilija hakattiin pahoin
Ravintoloiden sulkemisaikaan Torniossa Hallituskadulla pahoinpideltiin törkeästi ulkopaikkakuntalainen nuorimies. Mies sai vakavia vammoja pään alueelle ja joutui Länsi-Pohjan keskussairaalan teho-osastolle hoitoon.
Ravintolan edessä tappelussa oli useita osallisia, joista osa sai lievempiä vammoja. Henkilöitä, joilla on tämän törkeän pahoinpitelyn selvittämisen kannalta merkityksellistä tietoa, pyydetään ottamaan yhteys Peräpohjolan poliisilaitoksen Kemin poliisiasemalle puhelinnumeroon 0718766473.

Tornion pahoinpitelyn uhri Kalajoen Junkkarien pelaaja

Torniossa sunnuntain vastaisena yönä rajusti pahoinpidelty nuori mies on Kalajoen Junkkarien jääkiekkojoukkueen pelaaja. Suomi-sarjassa pelaavan Junkkarien edustusjoukkueen johtaja ja kakkosvalmentaja Teemu Konu vahvistaa, että vakavia vammoja pään alueelle pahoinpitelyssä saanut mies pelaa joukkueessa. Joukkue oli viikonloppuna pelimatkalla. Se pelasi lauantaina Ylitorniolla ja sunnuntaina Torniossa.
Poliisi edistyi maanantaina pahoinpitelyn tutkinnassa. Ylen Lapin radion mukaan kaksi pahoinpitelystä epäiltyä, aggressiivisesti käyttäytynyttä miestä asuu Ruotsin puolella.
Pahoinpideltyä miestä hoidettiin aluksi teho-osastolla Länsi-Pohjan keskussairaalassa. Miehellä ei ole poliisin mukaan hengenvaaraa ja hänet on siirretty jatkohoitoon Oulun yliopistolliseen keskussairaalaan.
Sunnuntaina JHT voitti Tornion IHC:n numeroin 3-15 ja joukkueen vahvuudesta puuttuivat tuosta ottelusta luottopuolustajat Perttu Niskakangas ja Marko Tuomainen. Lauantaina EtPo72 hävisi JHT:lle numeroin 1-7. Sunnuntain ottelussa torniolaispelaaja sai peli- ja käytösrangaistuksen JHT:n tähtipelaajan Aku Joki-Erkkilän taklaamisesta törkeästi laitaa vasten.

Ei kommentteja: