lauantai 6. maaliskuuta 2010

Henri Mustonen upotti Tornion

JHT oli terästä ja TIHC tuli perästä. JHT siirtyi voitollaan sarjan kärkipaikalle. Kotijoukkueen sankari oli kolme maalia iskenyt Henri Mustonen, joka oli kentällä ilmiliekeissä. Ottelu päättyi kotijoukkueen selkeän hallinnan jälkeen numeroihin 6-3 (1-1, 2-1, 3-1).Henri Mustonen heilutti ensimmäisen kerran verkkoja ja kutkutteli kotiyleisön äänihuulia, kun peliä oli kulunut vajaat kolme minuuttia. TIHC kuitenkin tasoitti, kun kotijoukkue ei putsannut maalinedustaansa riittävällä tehokkuudella.

Toisessa erässä Henri Mustonen iski laatan verkkoon yhdellä kauden kauneimmista maaleistaan. Seuraava maali oli lähes toisinto edelliseesti. Henri Mustosen veto upposi verkon perille, eikä vastustajan maalivahti ehtinyt kissaa sanoa, kun laatta oli verkossa. Torniolaiset saivat virtaa peliinsä, kun he saivat kavennettua tilanteen 3-2:een ja sen jälkeen vielä tasoittivat pelin.
Tässä vaiheessa kotijoukkue pani ison remmin päälle ja torniolaiset putosivat kyydistä. Ensin Tomi Heinonen siirsi kotijoukkueen johtoon ja sen jälkeen Ville-Petteri Tirri lisäsi kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Kai Yli-Untinen löi viimeisen naulan Tornion arkkuun tekemällä kotijoukkueen kuudennen maalin. Kotijoukkueen maalissa torjui Matti Paavola varmasti 29 laukausta ja hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,62. Seuraava ottelu JHT:llä on perjantaina Ahmoja vastaan.

00:00 MV PAAVOLA Matti JHT aloittaa
00:00 MV MÄKI Kimmo TIHC aloittaa
02:52 1 - 0 MUSTONEN Henri (HEINONEN Tomi, TUOMAINEN Marko) JHT
06:23 2min KYLMÄMAA Jani TIHC Koukkaaminen
10:56 2min PALOLA Jarno JHT Estäminen
12:38 1 - 1 YV KYLMÄMAA Jani (KUUSISTO Matias) TIHC
14:24 2min TUOMAINEN Marko JHT Kiinnipitäminen
18:16 2min JÄSKE Teemu JHT Kampitus