perjantai 12. maaliskuuta 2010

JHT kuritti Ahmoja

JHT Kalajoki voitti Haukiputaan Ahmat numeroin 5-8 (1-2, 4-1, 0-5). JHT Kalajoki lepsuili kaksi ensimmäistä erää Haukiputaalla ja löysi oikean pelivireen vasta kolmannessa erässä. Ahmat johtivat peliä jo 5-2 ennen kuin JHT Kalajoki ryhtyi pelaamaan osaamisensa tasolla. Tomi Gronoff kavensi tilanteeksi 5-3. Sitten Kai Yli-Untinen kavensi ylivoimalla numeroiksi 5-4 ja tasoitti alivoimalla tilanteeksi 5-5. Kolmannen erä loppu oli sitten junkkarijuhlaa. Tapani Nikkilä siirsi JHT:n johtoon 5-6 ja Matti Toskala siirsi vieraat jo 5-7 johtoon. Aivan kolmannen erän lopussa Matti Toskala täydensi päivätyönsä kypärätempulla siirtämällä JHT Kalajoen 5-8 johtoon. JHT kapteeni Sami Markkanen kaunisteli tehotilastojaan neljällä syöttöpisteellä ja Tomi Gronoff teki sairaslomaltaan palattuaan 2+1 tehot. Kai Yli-Untisen tehot olivat myös 2+1. JHT:n maalissa Matti Paavola torjui 22 kertaa ja Ahmojen maalissa Lauri Rämet 41 kertaa. Matti Paavolan torjuntaprosentti oli 81,48. JHT:n Matti Toskala johtaa lohkon pistepörssiä ja seuraavina ovat Henri Mustonen ja Sami Markkanen. Lauantaina 13.3.2010 JHT kohtaa kotonaan Lieksan Hurtat.