perjantai 21. lokakuuta 2011

YJK/JHT:lle niukka tappio

C-nuorten SM-karsintasarjan ristiinkarsinnassa Rauman Lukko voitti kotonaan YJK/JHT:n numeroin 6-4 (0-2, 1-1, 5-1). Ristiinkarsinnassa pelaavat neljässä alkulohkossa kolmanneksi sijoittuneet joukkueet ja kaksi parasta neljästä joukkueesta YJK/JHT, Rauman Lukko, Tampereen Ilves ja Lahden Pelicans, pääsee SM-sarjaan. YJK/JHT aloitti vahvasti johtaen ottelua aina kolmannen erän alkupuolle asti. Tosin YJK/JHT:n maalivahti Samuli Rasilainen piti joukkuetta pystyssä mahtavilla torjunnoillaan Rasilainen torjui ottelussa peräti 57 laukausta torjuntaprosentin ollessa 90,48.

Ensimmäisessä erässä YJK/JHT meni johtoon heti ensimmäisen erän alussa Väinö Nivalan maalilla, johon syötön antoi Riku Korhonen. Erän loppupuolella Janne Tammela lisäsi vierasjoukkueen johdon 0-2:een. Ensimmäisessä erässä torjunnat olivat Lukon Manu Valtonen 7 torjuntaa ja YJK/JHT:n Samuli Rasilainen 15 torjuntaa.

Toiseen erään Lukko vaihtoi maalivahtia. Kotiyleisön riemuksi Lukko kavensi numeroiksi 1-2. YJK/JHT kuitenkin lisäsi ylivoimalla numeroiksi 1-3. Kasperi Tähtelä maalasi ja syttöpisteet kirjattiin Jonne Tammelalle ja Eetu Tikkaselle. Toisessa erässä Lukko painoi rajusti päälle, sillä vaalivahtien torjunnat olivat Lukon Eero Korsi 5 torjuntaa ja YJK /JHT:n Samuli Rasilainen 22 torjuntaa.

Kolmannen erän alussa Lukon pelaajat hankkivat kaksi pientä rangaistusta ja YJK7 JHT pääsi pelaamaan neljä minuuttia ylivoimalla, mutta tulosta ei saatu aikaan. Sen sijaan kotijoukkue Lukko teki kavennusmaalin heti, kun pääsi täysilukuiseksi. YJK/JHT:n Riku Korohonen otti huitomisesta ja Eetu Tikkanen korkealla mailalla pelaamisesta pienet rangaistukset. Lukko pääsi pelaamaan viidella kolmea vastaan eikä tuhrannut maalipaikkaansa, vaan iski tasoituksen 3-3:een. YJK/JHT:n kapteeni Jonne Tammela teki alivoimamaalin ajassa 50.08 ja siirsi vieraat uudelleen johtoon numeroin 3-4. YJK/JHT ei ollut tarpeeksi hereillä vai iskikö väsymys, sillä kotijoukkue tasoitti salamannpeasti tilanteeksi 4-4. Lukko painoi ankarasti päälle ja pääsi yllättämään maalivahti Samuli Rasilaisen kaksi kertaa varsin lyhyessä ajassa. Taululla oli numerot 6-4 ja YJK/JHT:n valmentaja Pasi Tammela otti aikalisän. Aikalisän jälkeen YJK/JHT menetti pelin jäähyihin. Jonne Tammela ja Konsta Härkönen ottivat huitomisista pienet rangaistukset ja näin oli voitto luisunut Lukolle.YJK/JHT hävisi viimeisen erän peräti 5-1. Kolmannessa erässä maalivahtien torjunnat olivat kotijoukkue 6 ja YJK/JHT:n Samuli Rasilainen 20 kertaa.

Ristiinkarsinnan toisessa ottelussa Tampereen Ilves voitti Lahden Pelicansin numeroin 6-2. Rauman Lukko lienee vahvin joukkue ristiinkarsinnassa, mutta YJK/JHT:llä on vielä kaikki mahdollisuudet, jos se voittaa Tampereen Ilveksen lauantaina vieraissa ja Lahden Pelicansin sunnuntaina kotonaan.

00:00 MV VALTONEN Manu Lukko aloittaa
00:00 MVRASILAINEN SamuliYJK/JHT aloittaa
03:15 0 - 1 NIVALA VÄinÖ (KORHONEN Riku)YJK/JHT
11:03 2min(YLINIITTY Nuutti)YJK/JHT Liikaa pelaajia kentällä
15:53 0 - 2 TAMMELA Jonne YJK/JHT

20:00 MV KORSI Eero Lukko vaihto
24:27 2min TAMMELA Jonne YJK/JHT Kiinnipitäminen
26:35 1 - 2 SUOMINEN Juho (REHELMÄ Otto, MURTO Niklas)Lukko