perjantai 20. syyskuuta 2013

JHT murskasi FoPSin

JHT:n pelaajat juhlivat maaliaan

JHT voitti kotonaan FoPSIn numeroin 6-0 (3-0,3-0,0-0). JHT oli isäntä kaukalossa heti ottelun alusta lähtien. JHT pelasi nyt todella aktiivisesti ja ennenkaikkea joukkue on tasaisempi kuin edellisten vuosien joukkue. Heti ensimmäisen erän alussa kotijoukkue painoi pelin FoPS.n päätyyn ja ajassa 11.04 kotijoukkueen Matti Kivisilta venytti verkkoja Iiro Ojalan syötöstä. JHT painoi päälle koko ajan ja ajassa 14.05 Tomi Stylman lisäsi kotijoukkueen johdon 2-0:aan. Syöttöpisteet Tomi Gronoffille ja Matti Kivisillalle. Erän lopussa edelliskausien tehokaksikko Sami Markkanen – Henri Mustonen näyttivät, että täältä pesee tälläkin kaudella. Markkanen maalasi Mustosen syötöstä numeroiksi 3-0.

Heti toisen erän aluksi ajassa 20.22 Juha Lehtomäki pisti maalivahdin torjunnasta ponnahtaneen kiekon lähietäisyydelta verkkoon. Syöttöpisteet merkittiin Henri Mustoselle ja Veli-Valtteri Leinoselle. Tämä oli ylivoimamaali. Ajassa 28.28 Jarno Palola maalasi Juha Lehetomäen ja Joona Rönkön valmistella maalipaikan. Toisen erän lopussa ajassa 37,18 Matti Kivisilta teki ottelun toisen maalinsa Tomi Stylimanin ja Tomi Gronoffin saadessa syöttöpisteet.

Kolmas erä oli maalinton. FoPS pääsi pelaamaan viidella kolmea vastaan minuutin verran, mutta osoitti tehottomuutensa eikä saanut maalia. JHT puolusti tehokkaasti. Näistä lähtökohdista on hyvä lahteä huomenna Kokkolaan Hermestä vastaan. Ottelusta on odotettavissa todella jännittävä paikalliskamppailu.