maanantai 24. helmikuuta 2014

Gino Naarden kentän kunkkuna

Särkät Volley eteni välieriin

Särkät Volley voitti Napan puhtaasti 3-0 (25-16, 25-19,25-19) ja eteni välierävaiheeseen, jossa se kohtaa Akaa-Volleyn. NaPa on kehittynyt kauden aikana huomattavasti ja antoi miehen vastuksen Särkät Volleylle. Särkät Volley on myös kehittynyt viime viikkoina huomattavasti. Ensimmäisessä erässä kentän kunkkuna oli surinamilainen Gino Naarden, jokapäätti viisi hyökkäystä tehokkaasti hirmupommeilla, torjui kaksi kertaa vahvasti kuin betoniseinä ja syötti yhden pisteen. Kyle Gramit iski viisi pistettä ilmatilanhaltija Antti Kaattari torjui kaksi pistettä. Siika-aho ja Keskisipilä pelasivat varmasti. Ensimmäisessä erässä tuli joukkueelle neljä syöttövirhettä ja niiden ansioista vastustaja pelissä mukana. Valmentaja Shailen Ramdoo otti aikalisän tilanteessa 15-14, minä jälkeen kotijoukkueen peli parani. Napa käytti aikalisän tilanteessa 18-14 ja toisen aikalisän tilanteessa 20-15. Kotijoukkueen esitys oli vahvaa ja niinpä erä päättyi numeroihin 25-16.

Toisessa erässä kotijoukkueen torjunta ei toiminut rittävän tehokkaasti ja ninpä vierasjoukkue johti peliä tilanteeseen 6-7 saakka. Sen jälkeen kotijoukkue sai rivinsä järjestykseen. Hakkurin Gino Naardenin pommit putosivat vastustamattomati vierasjoukkueen kenttään. Gino iski viisi pistettä. Mikko Keskisipilä iski neljä pistettä todella taitavasti vastustajan kenttään. Kotijoukkueen nuoret Siika-aho ja Kaksonen ovat kehittyneet kauden aikana merkittävästi. Nyt Kaksonen iski neljä pistettä todella vakuuttavasti. Kyle Gramit ei tässä erässä ollut parhaimmillaan, mutta iski kaksi pistettä. Antti Kaattari oli edelleen joukkueen tukipylväitä ja iski kaksi pistettä ja torjui yhden pisteen. Napa käytti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 13-10 ja toisen tilanteessa 19-13. Särkät Volley käytti aikalisän tilanteessa 22-17. Särkät Volley pelasi kauden ehkä ehjintä peliään ja voitti erän numeroin 25-19.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen taholta vahvasti ja Napa käytti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 9-4. Särkät Volleyn vastaanotto toimi tässä ottelussa varsin hyvin, mutta kolmannessa erässä oli vaikeuksia ja Napa pääsi peliin mukaan. Särkät Volley käytti aikalisän tilanteessa 13-10. Gino Naardenin pommit putoilivat varmasti ja tehokkasti vastustajan kenttään kymmenen kertaa. Naarden ehkä innostui onnistumistaan niin, että ei malttanut keskittyä syöttöihinsä ja syötti kaksi syöttöä pitkiksi. Kyl Gramit iski kolme pistettä ja syötti yhden ässäsyötön. Antti Kaattari ja Mikko Keskisipilä olivat jälleen varmoja otteisiin. Kaattarin saldo kolmannessa erässä oli kolme pistettä ja Keskisipilän neljä pistettä. Erä päättyi numeroin 25-19.

Nyt Naarden ja Gramit olivat päässeet omalle tasolleen. Seuraava vastustaja on Akaa-Volley, joka kohdataan kahdesti. Ensin vieraissa ja sitten kotona. Jos tarvitaan niin kotona pelataan vielä neljäs erä, jolla voittaja ratkaistaan. Akaa-Volley on eri tason vastustaja kuin Napa. Vaaditaan kärsivällisyyttä ja parempaa torjuntaa sekä kenttäpuolustusta. Pallo ei kuole ensimmäiseen hyökkäykseen vaan vaatii kärsivällisyyttä pallon tappamiseksi.Akaa-Volley kohdataan ensimmäisen kerran lauantaina 1.3.2014 Toijalassa.