sunnuntai 11. tammikuuta 2015

LiigaSärkät – LekaVolley 1-3

Mikko Keskisipilä toimi LiigaSärkkien kapteenina

LiigaSärkät kohtasi kotonaan LekaVolleyn sunnuntaina 11.1.2014 ja koki 1-3 (19-25, 22-25, 26-24, 18-25) tappion. Päätuomarina ottelussa oli Matti Viitala, verkkotuomarinn Tapani Heikkilä ja rajatuomareina Jari Sipi ja Tomi Riutta. Otteluisäntinä olivat Kalajoen Etelänkylän jako ja kalastuskunta, Camping Hiekkasärkät Oy ja Kalajoen Tahkokorvat Oy.

Ottelun aloituskuusikot olivat seuraavat: LekaVolley Petri Penttinen, Eelis Karinen, Tatu Säisä, Pekka Seppänen, Marti Tiisaar ja Jukka Lehtonen,LiigaSärkkien aloituskuusikko Danilo Carvalho, Mikko Keskisipilä, Maceij Kusaj, Srjadan Nadazdin, Ville Kaksonen ja Carlos Luna. Yleisöä ottelussa oli 242.

Ensimmäisessä vieraat repäisivät heti 4-10 johtoaseman, jolloin LiifaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä. Sen jälkeen piste-ero pysyi samana koko erän ajan, Teknilliselle aikalisälle mentiin tilanteessa 8-14. LiigaSärkät käytti toisen aikalisänsä tilanteessa 9-16 ja LekaVolley käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 14-19. LekaVolley piti erän loppuun saakka erän alussa hankkimansa johdon.

Toisen erän alku kulki tasaisissa merkeissä. LekaVolley käytti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 13-11 ja teknilliselle aikalisälle mentiin LekaVolleyn johdossa 13-14. LiikaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 13-15. Toisen aikalisänsä LiigaSärkät tilanteessa 19-20. Erä päättyi LekaVolleyn voittoon 22-25.

Kolmannessä erässä teknilliselle aikalisälle mentiin LekaVolleyn johdossa 14-11. LekaVolley käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 16-17. Toisen aikalisänsä LekaVolley käytti tilanteessa 16-19. LiigaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 19-17. LiigaSärkät siirtyi 20-17 johtoon. LekaVolley kavensi tilanteeksi 21-22 ja tasoitti erän tilanteessa 24-24. LiigaSärkät onnistui voittamaan erän numeroin 24-26.

Neljännessä erässä LekaVolley käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 12-10. Teknilliselle aikalisälle mentiin tilantteessa 14-13. LiigaSärkät käytti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa 15-16. Toisen aikalisänsä LiigaSärkät käytti tilanteessa 16-19. LekaVolley vei erän nimiinsä 18-25 ja koko ottelun numeroin 1-3.

Kotijoukkueen tehokkain oli Srdjan Nadadzin 29 pisteellä, seuraavina olivat Carlos Luna 14 ja Ville Kaksonen 12 pistettä. Jussi Mäkinen pelasi tänään liberon tontilla. Vieraiden tehokkain oli Mart Tiisaar 30 pisteellä ja seuraavina olivat Jukka Lehtonen 18 pistettä ja Pekka Seppänen 13 pistettä.
LekaVolleyn parhaan palkittiin Mart Tiisaar ja LiigaSärkkien parhaana palkittiin Srdjan Nadadzin. Lähivakuutuksen pisteet menivät 3 p Mart Tiisaar, 2 p Jukka Lehtonen ja 1 p Srdjan Nadadzin. Keskipohjanmaan lehden parhaana palkittiin Srdjan Nadadzin.

LiigaSärkkien peli paranee koko ajan, mutta tänään tuli vielä käsittämättömiä virheitä. Helppoja palloja putosi lattiaan, koska vastuuhenkilöä ei löytynyt. Toisaalta Ville Kaksonen ja Danilo Carvalho päättivät keskeltä näyttäviä hyökkäyksiä. Odotin kuitenkin kotijoukkueelta voittoa tästä ottelusta, mutta aivan loppuun asti hyvä esitys ei riittänyt.