maanantai 13. joulukuuta 2010

JHT:n kiri ei riittänyt

Kuva Hannu Tilus

JHT kärsi 4-3 (0-0)(2-0)(2-3) KooVeelle Suomi-sarjan ottelussa Tampereella Hakametsän hallissa. Ottelu oli erittäin tasainen, sillä Kooveen maalivahti Tommi Alanen torjui 29 laukausta ja JHT:n Joni Puurula 31 laukausta. Puurulan torjuntaprosentti oli 88,24 ja KooVeen Tommi Alasen 90,62. JHT:n Kai Yliuntinen sai ensimmäisessä erässä 25 minuutin rangaistuksen ja ottelurangaistuksen korkealla mailalla pelaamisesta.
Toisessa erässä JHT sai rangaistuksen, koska oli liikaa pelaajia kentällä. KooVee hyödynsi rangaistuksen pistämällä ylivoimalla kiekon maalivahti Puurulan selän taakse. Tämän jälkeen Henri Kallio siirsi kotijoukkueen jo 2-0 johtoon. Kolmannessa erässä kotijoukkue siirtyi jo 4-0 johtoon. JHT heräsi kaksi minuuttia ennen ottelun päättymistä. Ajassa 58.38 Tomi Gronoff kavensi numeroiksi 4-1. Matti Toskala kavensi 32 sekuntia ennen loppusummeria numeroihin 4-2. Valmentaja Kari Makkonen otti aikalisän ajassa 59.46. Ilman maalivahtia pelannut JHT kavensi 4 sekuntia ennen erän loppua Tomi Gronffin maalilla tilanteeksi 4-3. JHT hävisi pelin otteen lipsuttua kesken pelin. On pystyttävä pelaamaan täysillä kaikki kolme erää. Löysäilyyn ja turhiin virheisiin ei ole varaa näin tasaisessa sarjassa.