perjantai 17. joulukuuta 2010

Tomi Gronoff ratkaisija voittomaalikisassa

JHT voitti kotonaan HCK:n voittomaalikisan jälkeen. Varsinainen peli ja jatkoaika päätyivät numeroihin 3-3 (0-0)(0-3)(3-0)(0-0). Vieraat siirtyivät ylivoimamaaleilla 0-3 johtoon ennen kuin kotijoukkue sai pelinsä käynnistymään. Kotijoukkue oli alakynnessä, sillä JHT maalissa Joni Puurula torjui ottelussa 48 laukausta torjuntaprosentin ollessa 94,12. Vastaavasti HCK:n maalivahti Kalle Helminen torjui 41 kertaa torjuntaprosentin ollessa 93,18. Kolmannessa erässä kotijoukkue innostui taistelemaan kotiyleisön voimakkaasti kannustaessa. Ensin Tomi Gronoff latasi kiekon maaliin Henri Mustosen syötöstä ylivoimalla. Erän puolivälissä Henri Mustonen kavensi numeroihin 2-3 Sami Markkasen ja Teemu Jäsken esityöstä. Sitten alkoi kotijoukkueen voimakas takaa-ajo ja ottelun sankari Henri Mustonen vei Tapani Nikkilän syötöstä pelin tasanumeroihin 3-3. Jatkoajan JHT pääsi aloittamaan ylivoimalla, mutta ei pystynyt hyödyntämään ylivoimaansa, sillä jatkoaika jäi maalittomaksi. Voittomaalikisassa kotivoiton ratkaisi Tomi Gronoff kovalla rannevedolla. Näin JHT voitti tärkeän pelin äärimmäisen niukasti.

00:00 MV PUURULA Joni JHT aloittaa
00:00 MV HELMINEN Kalle HCK aloittaa
03:41 2min JUUTILAINEN Mikko HCK Kampitus
18:43 2min SEIKKULA Timo JHT Kiinnipitäminen

20:24 0 - 1 YV JESKANEN Toni (JUUTILAINEN Mikko, HAAPASAARI Jussi) HCK
24:19 2min TUOMINEN Aki HCK Koukkaaminen
26:14 2min NUUTINEN Jesse HCK Koukkaaminen
28:20 2min NIKKILÄ Tapani JHT Huitominen