perjantai 3. joulukuuta 2010

JHT:lle kotitappio

Valokuva Hannu Tilus

JHT kärsi Suomi-sarjan jääkiekko-ottelussa 2-4 (0-0, 1-4, 1-0) tappion KJT TuusKille. Ensimmäistä erää kotijoukkue hallitsi hienokseltaan ja maalivahtien torjunnat olivat JHT:n Joni Puurula 8 ja vieraiden Eetu Leppänen 11 kertaa.
Toisessa erässä kotijoukkueen puolustuspään pelaaminen ei onnistunut ja vieraat rankaisivat kotijoukkueen puolustusvirheistä kahdella maalilla. Tämän jälkeen vieraat pääsivät pelaamaan viidellä kolmea vastaan ja kasvattivat johtoon jo kolmeen maaliin. Aivan erän lopussa kotijoukkueen Tomi Heinonen pisti kiekon reppuun aivan maalin kulmalta. Käytännössä tasainen ottelu ratkesi toisen erän virheisiin, jotka voidaan laskea JHT:n kokeneimpien pelaajien piikkiin.
Kolmas erä oli kotijoukkueen kovaa painostusta, mutta ainoastaan Henri Mustonen onnistui maalinteossa. Näin ottelu päättyi 2-4 tappioon. Kotijoukkue oli hallitsevampi ensimmäisessä ja kolmannessa erässä, mutta vieraat ratkaisivat ottelun jo toisessa erässä kotijoukkueen virheisiin. Joni Puurulan torjuntaprosentti oli nyt 90,24 ja vieraiden Eetu Leppäsen 95,12. TuusKi ansaitsi voittonsa. Yleisö ei ollut tuomarityöskentelyyn täysin tyytyväinen. Ottelua seuraamassa oli 346 maksanutta katselijaa. Toivottavasti huomenna on Hermes-pelissä katsomossa enemmän kannustajia.

00:00 MV PUURULA Joni JHT aloittaa
00:00 MV LEPPÄNEN Eetu KJT TuusKi aloittaa

23:26 2min MARKKANEN Sami JHT Kampitus
26:49 0 - 1 LINDFORS Tomi (VILEN Jaska, TIKKANEN Tuomas) KJT TuusKi
27:59 0 - 2 KOPONEN Mika (SANDBERG Tony, ROUHIAINEN Tomi) KJT TuusKi
29:04 2min FOFANOV Evgeni JHT Ryntäys
30:32 2min SEIKKULA Timo JHT Poikittainen maila
32:50 0 - 3 VoM MUSTONEN Samu (SANDBERG Tony, ROUHIAINEN Tomi) KJT TuusKi