lauantai 28. tammikuuta 2012

Pelicansin lento loppui Ylivieskassa

YJK/JHT voitti C-junioreiden ykkösdivisioonan jääkiekko-ottelussa Ylivieskan jäähallissa Lahden Pelicansin numeroin 7-3 (1-1, 2-1,4-1). YJK/JHT aloitti vahvasti ottelun ja kolisutteli useaan otteeseen maalipuitteita, mutta maalit jäivät syntymättä. Sen sijaan Lahden Pelicans onnistui sohimaan kiekon YJK/JHT:n maalivahdin selän taakse ajassa 07.46. Siirretyn rangaistuksen aikana kotijoukkueen Jonne Tammela tasoitti pelin Juha Mäki-Asialan syötöstä. Toisen erän alussa Pelicans siirtyi uudelleen johtoon. Toisen erän lopussa kotijoukkueen Jonne Tammela laukoi minuutissa kaksi maalia ja lopetti Pelicansin lennon Ylivieskan viileässä jäähallissa.

Kolmannessa erässä YJK/JHT hallitisi peliä suvereenisti. Ylivoimalla Konsta Kauppinen kaunisteli numeroiksi 4-2 Jussi Letolan syötöstä. 12 sekunnin kuluttua tästä maalista Jonne Tammela taituroi taululle 5-2 numerot ja teki tässä ottelussa jo neljännen maalinsa. Pelicansin pelaajat alkoivat turhautua ja väsyä. Ottelu sai ikävämmän luonteen. Jäähypenkkiä lämmitettiin molempien joukkueiden toimesta. Ylivoimalla Jussi Letola kaunisteli numeroksi 6-3. Viimeisen naulan Pelicansien arkkuun naulasi Riku Korhonen Jere Mannisen syötöstä ottelun viimeisellä minuutilla. Kotijoukkueen valmentaja Pasi Tammela kävi kuumana tuomareiden rataisujen johdosta. Vieraiden valmentaja antoi tunnusta kotijoukkueelle hyvälle pelille. Sarjassa YJK/JHT on toisena ja Pelicans kolmantena.

00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
00:00 MV LARMI Emil Pelicansaloittaa
02:43 2min MALINEN Niklas Pelicans Koukkaaminen
07:46 0 - 1 HUOVINEN Niki (RUOHONEN Kasper)Pelicans
11:03 2min KAUPPINEN Konsta YJK/JHT Kampitus
13:22 1 - 1 SR TAMMELA Jonne (MÄKI-ASIALA Juha)YJK/JHT
14:35 2min HEINO Lauri Pelicans Huitominen
15:40 2min(YLINIITTY Nuutti)YJK/JHT Liikaa pelaajia kentällä