sunnuntai 15. tammikuuta 2012

YJK/JHT jatkaa vahvoja esityksiään

YJK/JHT nujersi Jokipojat C-junioreiden ykkösdivisioonan jääkiekko-ottelussa Ylivieskan jäähallissa lauantaina numeroin 4-1 (0-1,0-0,4-0). Kotijoukkueen tähti Jonne Tammela oli poissa, mutta Riku Korhonen oli palannut kehiin. Samuli Rasilainen loisti maalissa torjuen 37 kertaa torjuntaprosentin ollessa 97,37. JokiPojat herätti kotijoukkueen tekemällä ensimmäisen ja samalla myös viimeisen maalinsa tässä ottelussa ajassa 03.57. Tämän jälkeen maaliverkkoja heiluttelivat vain kotijoukkueen pelaajat. Jesse Manninen tasoitti Jussi Letolan ja Eetu Tikkasen esityöstä. Jussi Letola siirsi kotijoukkueen johtoon Kasperi Tähtelän syötöstä. Vajaan minuutin kuluttua taululla oli jo numerot 3-1, kun Jesse Manninen venytteli maaliverkkoja Jere Manninen ja Jussi Letolan esityöstä. Molemmat joukkueet käyttivät kolmannen erän lopulla aikalisänsä. JokiPojat otti maalivahdin kentältä ja he yrittivät kuudella viittä vastaan kavennusta, mutta ahneelle tuli likainen loppu, sillä Riku Korhonen pisti kiekon tyhjiin. Syöttöpiste merkittiin Tuomas Vartiaiselle.

00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
00:00 MV KOSUNEN Sami Jokipojat aloittaa
03:57 0 - 1 WÄLKKY Jonne Jokipojat
04:10 2min ROUHIAINEN Akseli Jokipojat Koukkaaminen
10:10 2min YLINIITTY Nuutti YJK/JHT Väkivaltaisuus
10:10 2min HANNULA Viljami YJK/JHT Koukkaaminen
10:10 2min TOIVANEN Juuso Jokipojat Väkivaltaisuus
14:57 2min ROUHIAINEN Akseli Jokipojat Huitominen