lauantai 26. marraskuuta 2011

Kirvelevä tappio Lahdessa

YJK/JHT kärsi 5-4 (1-2,4–0,0-2) kirvelvän tappion Lahden Pelicansille. YJK/JHT romahti toisessa erässä, jota se hallitsi, mutta maalit teki Pelicans. YJK/JHT:n viisikkopuolustus ei toiminut ja hyökkäysissä oli vielä sama vika kuin edellisessä ottelussa Joensuussa, maalijyvä oli hukassa. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. YJK/JHT meni Konsta Härkösen ylivoimamaalilla johtoon. Syöttäjiksi maaliin merkittiin Nuutti Yliniitty ja Jussi Letola. Pelicans tasoitti pelin välittömästi. Erän puolivälissä Jonne Tammela iski YJK/JHT:n Tomas Vartiaisen syötöstä johtoon. Loppuerä meni YJK/JHT:ltä jäähyjen tappamiseen.

Toinen erä oli YJK/JHT:lle sysimusta. Pelicans tasoitti ylivoimalla ja siirtyi Viljami Hannulan jäähyn aikana 3-2 johtoon. YJK/JHT ei onnistunut maalinteossa, vaikka paikkoja oli. Sen sijaan kotijoukkue Pelicans onnistui maalinteossa ja siirtyi jo 4-2. Ajassa 36.14 taululla oli jo numerot 5-2. Valmentaja Pasi Tammela herätteli joukkuettaan vaihtamalla maalin suulle Jose Kangaskortteen.

Erätauolla valmentaja Pasi Tammela onnistui puhaltamaan joukkueeseen voitontahtoa lähes epätoivoisesta tilanteesta huolimatta. Riku Korhonen kavensi Jere Mannisen ja Nuutti Yliniityn syötöistä tilanteeksi 5-3. Alivoimalla Tuomas Vartiainen pisti Jussi Letolan syötöstä kiekon verkon perille. Tilanne oli 5-4. Taistelu voitosta oli jälleen alkanut. Vamentaja Pasi Tammela otti aikalisän ajassa 57.04. Eetu Tikkasen jäähy ajassa 57.47 ratkaisi ottelu lopullisesti. YJK/JHT joutui pelaamaan ottelun lopun vajaalla. Maalivahti Jose Kangaskorte otettiin pois maalinsuulta 20 sekuntia ennen ottelun loppua, mutta YJK/JHT ei onnistunut maalinteossa ja niin oli tappio tosiasia.

00:00 MV HARALD Joonas Pelicans aloittaa
00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
03:06 2min MALINEN Niklas Pelicans Koukkaaminen
04:27 0 - 1 YV HÄRKÖNEN Konsta (YLINIITTY Nuutti, LETOLA Jussi) YJK/JHT
05:01 1 - 1 HOKKANEN Jere Pelicans
10:29 1 - 2 TAMMELA Jonne (VARTIAINEN Tuomas) YJK/JHT
13:58 2min KAUPPINEN Konsta YJK/JHT Huitominen
16:31 2min VARTIAINEN Tuomas YJK/JHT Koukkaaminen