sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Leppävaarassa YJK/JHT oli parempi

C-nuorten I-divisoonan jääkiekko-ottelussa YJK/JHT voitti Blues-T:n numeroin 1-5 (0-0, 1-4,0-1). JHT:n maalissa torjui Jose Kangaskorte 26 laukasta torjuntaprosentin ollessa huikea 96,30. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, mutta toisessa erässä alkoi YJK/JHT:n maali-iloittelu. Ensin Konsta Kauppinen hiljensi Leppävaaran hallissa kotiyleisön veivaamalla avausmaalin vieraille. Syöttöpiste kirjattiin Jesse Manniselle. Sitten Nuutti Yliniitty lisäsi kotiyleisön ja vastustajien tuskaa vetämällä ylivoimalla kiekon verkon perille ajassa 28.36. Syöttöpisteet merkittiin Tuomas Vartiaiselle ja Jussi Letolalle. Reilun minuuti kuluttua asialla oli Jere Manninen, joka lisäsi vierasjoukkueen johdon 0-3:ään. Maalisyötön antoi Kasperi Tähtelä. Jonne Tammela näytti Leppavaarassa kotiyleisölle taivaan merkit tekemällä alivoimalla numeroiksi 0-4 Konsta Härkösen syötöstä. Kotijoukkue onnistui erä lopussa tekemään lohdutusmaalin. Kolmannessa erässä vierasjoukkueen Tuomas Vartianen naulasi viimeisen naulan kotijoukkueen arkkuun Jonne Tammelan ja Jussi Letolan avustaessa syötöillä. Tällöin YJK/JHT pelasi kahden miehen ylivoimalla.

00:00 MV SARKKINEN Joona Blues-T aloittaa
00:00 MV KANGASKORTE Jose YJK/JHT aloittaa
01:28 2min HÄRKÖNEN Konsta YJK/JHT Poikittainen maila
01:28 10min HÄRKÖNEN Konsta YJK/JHT Käytösrangaistus
04:31 2min HÄNNINEN Erno Blues-T Koukkaaminen
14:04 2min KYMÄLÄINEN Henrik Blues-T Estäminen

25:22 0 - 1 KAUPPINEN Konsta (MANNINEN Jesse) YJK/JHT
27:02 2min HEINONEN Ville Blues-T Väkivaltaisuus