tiistai 6. joulukuuta 2011

Tammela teki viisi maalia

YJK/JHT voitti C-junioreiden ykkösdivisioona ottelussa RoKin Rovaniemellä numeroin 3-8 (0-1, 3-4, 0-3). Vierasjoukkueen maalitykki Jonne Tammela oli hurjassa vedossa laukomalla viisi maalia ja syöttämällä yhden maalin. Tammela johtaa koko sarjan tehotilastoa ylivoimaisesti.
Ensimmäisessä erässä YJK/JHT:n maalivahti Samuli Rasilaisen tarvitsi torjua vain kolme kertaa. Sen sijaan RoKin maalivahti Antti Ylitalo oli täystyöllistetty torjuen 11 kertaa. Erän ainoan maalin teki vierasjoukkue YJK/JHT:n Jonne Tammela. Syöttöpisteet kirjattiin Tuomas Vartiaiselle ja Jesse Manniselle.

Toisessa erässä RoKi tasoitti alivoimalla ja meni jo 2-1 johtoonkin. YJK/JHT tasoitti alivoimalla. Maalintekijäksi merkittiin Riku Korhonenja syöttäjäksi Jere Manninen. Ylivoimalla Roki meni 3-2 johtoon. Valmentaja Pasi Tammela pyrki herättelemään joukkuetta vaihtamalla maalivahtia ajassa 29.24. Maalin suulle luisteli Jose Kangaskorte. Jonne Tammela iski tämän jälkeen kolme maalia.

Kolmannessa erässä Jonne Tammelan vauhti ei hiipunut vaan iski jo viidennen maalissa tässä ottelussa ja numerot tulostaululla olivat 3-6. YJK/JHT:n seitsemännestä maalista vastasi Jussi Letola Nuutti Yliniityn ja Jonne Tammelan saadessa syöttöpisteet. Ajassa 56.17 RoKin pelaaja sai kamåituksesta jäähyn. YJK/JHT:n valmentaja Pasi Tammela otti aikalisän ja halusi vielä varmistaa leveämmän voiton. Siinä valmentaja Pasi Tammela onnistui, sillä ylivoimalla Riku Korhonen pisti kiekon verkon perille Tuomas Vartiaisen ja Konsta Härkösen saadessa syöttöpisteet.

00:00 MV YLITALO Antti RoKi aloittaa
00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
00:41 2min METTIÄINEN VÄinÖ RoKi Kiinnipitäminen
03:36 2min HÄRKÖNEN Konsta YJK/JHT Koukkaaminen
06:26 2min MARJETA Tuomas RoKi Kampitus
09:54 2min MANNINEN Jesse YJK/JHT Kampitus
12:13 2min MARJETA Tuomas RoKi Kiinnipitäminen
18:06 0 - 1 TAMMELA Jonne (VARTIAINEN Tuomas, MANNINEN Jesse) YJK/JHT