sunnuntai 18. joulukuuta 2011

YJK/JHT joutui tyytymään tasapeliin

C-junioreiden I-divisioonassa YJK/JHT pelasi lauantaina tasan 3-3 (1-1,2-1,0-1) S-Kiekon kanssa. YJK/JHT:n maalissa pelasi Jose Kangaskorte torjuen 37 laukausta torjuntaprosentin ollessa 92,50. Kotijoukkueen Riku Korhonen aloitti maalinteon Jesse Mannisen syötöstä. YJK/JHT pääsi pelaamaan neljä minuuttia ylivoimalla, mutta ei kyennyt ratkaisuihin. S-Kiekon Aleksi Kangas tasoitti pelin.

Toisessa erässä Jesse Manninen siirsi kotijoukkueen uudelleen johtoon Jussi Letolan syötöstä. S-Kiekko tasoitti välittömästi. Toisen erän viimeisellä minuutilla kotijoukkeen Jonne Tammela siirsi kotijoukkueen jälleen johtoon Tuomas Vartiaisen ja Riku Korhosen saadessa syöttöpisteet. S-Kiekko tasoitti vielä kolmannessa erässä alivoimalla eikä kotijoukkue en onnistunut maalinteossa. Näin päädyttiin 3-3 tasatulokseen. Luonnollisesti ottelun lopputulos oli pettymys kotijoukkueelle.