sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Timo Seikkulasta keskushyökkääjä

Timo Seikkula Kuva Hannu Tilus

JHT Kalajoki taisteli Imatralla Ketterää vastaan vain 10 kenttäpelaajalla ja hävisi niukasti 5-4 (2-2,2-1,1-1). JHT Kalajoella oli Imatralla käytettävissään vain viisi hyökkääjää ja viisi puolustajaa ja maalivahdit. Hyökkäjistä Matti Haataja ei tänään ollut rivissä, joten puolustaja Timo Seikkulasta tehtiiin toisen kentän keskushyökkääjä. Kahdella kentällä taisteltiin erinomaisesti. Ottelun lopussa JHT sai kyseenalaisen jäähyn ja näin JHT:ltä estettiin tasoituksen ja mahdollisen otteluvoiton saanti.

Ensimmäisessä erässä Ketterä men 2-0, johtoon, mutta JHT tasoitti Perttu Niskakankaan ylivoimamaalilla ja Matti Toskalan maalilla. Toisessa erässä JHT meni johtoon Tapani Nikkilän maalilla, mutta Ketterä tasoitti ja meni uudelleen johtoon erän lopussa tehdyllä maalilla.

Kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 4-3. Ketterä pääsi ylivoimalla tekemään viidennen maalinsa. JHT otti aikalisän ajassa 56.25. Henri Mustonen kavensi tilanteeksi 5-4 ajassa 57.32. JHT tuomittiin kyseenlainen joukkuerangaistus ajassa 58.16. Näin varmistettiin Ketterän voitto. Varmistuksen varmistus oli Perttu Niskakankaalle tuomittu jäähy huitomisesta. JHT joutui pelaamaan erän lopun kolmella viittä vastaan. JHT taisteli erinomaisesti kymmenellä kenttäpelaajalla . Hyvä jätkät! Mahtava peli!

00:00 MV VÄRE Eero Ketterä aloittaa
00:00 MV MÄYRÄ Jari JHT aloittaa
05:29 1 - 0 KOLHONEN Pietari (TYRVÄINEN Tomi) Ketterä
08:39 2min YLI-UNTINEN Kai JHT Huitominen
09:09 2 - 0 YV KIVIRANTA Miika (HINKKANEN Toni, IMMONEN Ville) Ketterä
11:01 2min MYÖHÄNEN Henri Ketterä Päähän kohdistuva taklaus
11:01 10min MYÖHÄNEN Henri Ketterä Automaattinen käytösrangaistus
14:12 2min KOLHONEN Pietari Ketterä Koukkaaminen