sunnuntai 12. helmikuuta 2012

YJK/JHT sarjan kärjessä

YJK/JHT voitti C-junioreiden ykkösdivisioonan jääkiekko-otteluss Blues-T:n odotetusti numeroin 4-1, vaikka joukkueen sairaslista on pitkä. Tämä ottelu pelattiin vain 12 kenttäpelaajalla. Ottelussa vauhtia riitti ja taitoakin oli tarpeeksi ainakin kotijoukkueella, joka meni ensimmäisessä erässä johtoon Jonne Tammelan maalilla, johon syötön antoi Tuomas Vartiainen.

Toisessa kotijoukkue siirtyi 2-0 johtoon Kasperi Tähtelän silmiä hivelevän kauniilla maalilla, johon maalipaikan valmistivat Jonne Tammela ja Jussi Letola. Erän viimeisellä peliminuutilla Blues-T kavensi ns. räkämaalilla, mutta kaikki lasketaan ja niin tilanne oli 2-1.

Kolmannessa eräs kotijoukkue ratkaisi pelin ylivoimamaalilla ajassa 41.38. Maali merkittiin Jussi Letolalle ja syöttöpisteet Jere Manniselle ja Väinö Nivalalle. Kotijoukkueen valmentaja Pasi Tammela otti aikalisän ajassa 57.29 rauhoitaakseen poikien peliä ja varmistaaksen kotivoiton. Blues-T otti aikalisän ajassa 59.09 ja samalla maalivahti otettiin kentältä. Vierasjoukkue yritti kuudella viittä vastaan, mutta sille heikosti kävi. Kotijoukkueen Jonne Tammela ja Jussi Vartiainen syöttelivät Jussi Letolan vapaaksi ja tämä pisti kiekon tyhjiin. Näin oli kotijoukkueen voitto sinetöity. YJK/JHT johtaa sarjaa. Jäljellä on vielä ensi viikonloppuna kolme ottelua: GrIFK:ta, TPS:ää ja TuTo Hockeytä vastaan ja sen jälkeen viikon päästä RoKi kotona. Sarjavoitto pitää kuitenkin varmistaa vähintäänkin kolmella voitolla lopuista peleistä.

00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
00:00 MV SARKKINEN Joona Blues-T aloittaa
04:46 2min ALA-VENNA Iiro Blues-T Kampitus
15:48 2min PIIPPO Erik Blues-T Koukkaaminen
18:32 1 - 0 TAMMELA Jonne (VARTIAINEN Tuomas) YJK/JHT
18:46 2min MANNINEN Jere YJK/JHT Korkea maila

24:04 2min MÄKI-ASIALA Juha YJK/JHT Pelin viivyttäminen - kiekko katsomoon
27:24 2min MUHONEN Toni Blues-T Koukkaaminen