sunnuntai 19. helmikuuta 2012

YJK/JHT:lle tappio Turussa

YJK/JHT hävisi C-junioreiden ykkösdivisioonan jääkiekko-ottelussa TPS:lle numeroin 4-2 (1-0,0-1,3-1). Ylivieskassa pelatussa pelissä YJK/JHT voitti TPS:n numeroin 3-2 joten TPS maksoi nyt kalavelat takaisin. TPS:n joukkueessa oli nyt mukana kaksi sellaista pelaajaa, jotka eivät pelannee Ylivieskassa. Puolustaja Daniel Tuominen ja hyökkääjä Lauri Lähteenmäki. Molemmat pelaajat olivat nyt joukkueensa parhaimpia pelaajia. Molemmat syöttivät yhden maalin. YJK/JHT:lle tämä oli kolmas peli tämän viikonlopun aikana ja se näkyi pelisuorituksessa.

Ensimmäinen erä oli TPS:n lievää painostusta, sillä torjuntaprosentin erässä olivat TPS 6 torjuntaa ja YJK/JHT 13 torjuntaa. Erän ainoan maalin teki kotijoukkue TPS. Toisessa erässä Riku Korhonen tasoitti Tuomas Vartiaisen ja Jonne Tammelan saadessa syöttöpisteet.

Kolmannessa erässä Jussi Letola iski Jonne Tammelan syötöstä johtomaalin. TPS tasoitti välittömästi. TPS siirtyi 3-2 johtoon ajassa 49.09. Viisi minuuttia ennen erän ja ottelun loppua TPS lisäsi johtonsa 4-2:een. YJK/JHT:n valmentaja Pasi Tammela otti aikalisän. Ennen erän loppua YJK/JHT sai pelata viidella kolmea vastaan kaksi minuuttia, mutta tulosta ei saatu aikaan. Niin oli kauden kolmas tappio tosiasia. Sarjan viimeiseen peliin jäi panosta, sillä siinä pelissä YJK/JHT:n on voitettava, jos aikoo voittaa koko sarjan.

00:00 MV HELMINEN Teemu TPS aloittaa
00:00 MV RASILAINEN Samuli YJK/JHT aloittaa
08:24 2min MANNINEN Jesse YJK/JHT Pelin viivyttäminen - kiekko katsomoon
16:46 1 - 0 LEHTONEN Miikka (LÄHTEENMÄKI Lauri, VIHINEN Hannes) TPS

20:23 2min HÄMÄLÄINEN Viljami TPS Väkivaltaisuus
31:08 1 - 1 KORHONEN Riku (VARTIAINEN Tuomas, TAMMELA Jonne) YJK/JHT

40:47 2min MANNINEN Jesse YJK/JHT Koukkaaminen
43:10 1 - 2 LETOLA Jussi (TAMMELA Jonne) YJK/JHT